Andreea Marin: "Există şi posibilitatea să ne împăcăm"

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Februarie 2013
Vedeta a venit luni seară la emisiunea "Happy Hour" şi a răspuns la întrebările lui Cătălin Măruţă. Ea a mărturisit că relația sa cu Ștefan Bănică Junior decurge mai bine acum și nu exclude varianta unei împăcări.

Vedeta a venit luni seară la emisiunea "Happy Hour" şi a răspuns la întrebările lui Cătălin Măruţă.

"Era corect şi dacă spuneai Andreea Marin Bănică, aşa sunt încă în buletin, fiindcă nu suntem atât de supăraţi încât să recurgem la acestea măsuri drastice. Eu sunt aceeaşi, mă simt mai bine, mai stăpână pe mine, am proiecte frumoase care mă fac să mă apuc de treabă", a spus Andreea Marin.

"Această experienţă ne-a maturizat. Există şi posibilitatea să ne împăcăm, dar eu nu fac nicio speculaţie şi niciun demers în acest sens. Las lucrurile să se aşeze", a continuat ea.

"Când sunt doar eu cu mine sunt melancolică, fericită, tristă uneori, îngrijorată dacă ceva n-am rezolvat...

Primele lucruri importante pentru mine sunt Violeta, apoi sănătatea celor dragi şi partea de carieră", a adăugat vedeta.

Întrebată dacă a vorbit cu Ştefan după ce s-a întors din Turcia, Andreea a răspuns: "Da, am vorbit când m-am întors.
Violeta a stat cu Ştefan. Noi doi suntem într-o relaţie foarte bună, chiar mai bună decât înainte. Suntem divorţaţi în acte, dar avem o relaţie foarte bună. Poate că nu am putut să trec peste anumite lucruri. Nu am atâta toleranţă. Regret uneori că am luat decizii pripite, fără să le cântăresc aşa cum trebuie. Dar Dumnezeu le aşează pe toate la locul lor.
Îmi doresc să mai devin mamă, să iubesc din nou şi să fiu iubită. Sper să fiu sănătoasă".

Întrebată despre piesa "Ce e dragostea", Andreea Marin a recunoscut: "Când am auzit-o prima dată, pot spune că m-a durut. Apoi a început să-mi placă".


Foto: Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ghita_49 pe 4 Mar 2013, 17:19
    Există şi posibilitatea să ne împăcăm

    moldo-tigania ii in floare. o zi sa nu aveti fara aminti de ea.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod