Anda Adam a cucerit Portugalia. A filmat pe o corabie la capătul Europei!

6 Octombrie 2011
Facebook Twitter gplus Comenteaza
Anda Adam a cucerit Portugalia. A filmat pe o corabie la capătul Europei!

Succesul de care Anda Adam se bucură la nivel internaţional i-a adus artistei o provocare pe care nu o putea refuza: o colaborare cu renumitul DJ portughez DJ Kourush Tazmini.

Anda se află în aceste zile în Portugalia unde filmează clipul piesei pe care a înregistrat-o cu Tazmini, „Can you feel”. Melodia este compusă de Anda şi este destinată, în special, pieţei occidentale.

Îmbrăcată cu o rochie albă, lungă, vaporoasă, cu o cămaşă albastră legată la piept, pentru a-i dezveli cel mai bine lucrat abdomen feminin din showbiz-ul românesc, şi cu o bentiţă roşie pe cap, solista a filmat pe renumita plajă Paraia de Guincho, la castelul Mouros şi pe o corabie cu care a străbătut ţărmurile Oceanului Atlantic.

Anda Adam a filmat astfel în cel mai vestic punct al Europei, cel cunoscut până în secolul al XV-lea drept „capătul lumii”.
Solista noastră a fost apreciată de echipa portugheză pentru profesionalismul de care a dat dovadă, fiind punctuală şi îndeplinind ca la carte toate sarcinile trecute în desfăşurător. În plus, portughezii s-au arătat impresionaţi de faptul că şi semnează hiturile sale.

Anda Adam este singura artistă din România care compune piese, premiate internaţional, nu doar pentru portofoliul propiu, ci şi pentru alţi artişti.

Piesele “Cadillac”, “Show me” si “Feel” sunt compuse de Anda Adam şi au ajuns rapid hituri internaţionale. Pentru “Show me”, Anda a fost recompensată cu premiul “Best Dance Song” la Online Music Awards, festivitate desfăşurată la Londra.

Anda Adam a compus până în prezent piese şi pentru alţi artişti, printre care se numără Morris (“Because you”) sau Ella (“Suddenly”).

“Am un studio de înregistrări performant unde am început de ceva vreme să îmi desfăşor activitatea ca şi compozitor. Sunt bucuroasă că sunt apreciată pentru ceea ce fac şi pentru că artistii au încredere în mine.

Ador să văd cum compoziţiile mele sunt înregistrate în diferite stiluri, în functie de personalitatea artistului respectiv.

Mă amuză atunci când sunt comparată cu Lady Gaga însă este în acelaşi timp o onoare pentru mine, mai ales că o consider una din cele mai bune compozitoare din ultimul deceniu”, declară Anda Adam.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • manuela pe 13 Oct 2011, 14:39
    Anda THE BEST!!!

    Abea astept sa vad noul clip... din cate stiu eu piesa este mai veche dar este superba ... Jos palaria in fatza ei si pt faptul ca isi compune piesele si toate sunt EXCELENTE , cred ca sunt cele mai bune din toata cariera sa ... BRAVO ANDA U ROCK!!!!!!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod