Un avion privat de 20 de milioane de euro pentru noua colecţie semnată Mirela Stelea

6 Octombrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Un avion privat de 20 de milioane de euro pentru noua colecţie semnată Mirela Stelea

Mirela Stelea, una din revelaţiile modei autohtone din acest an, lansează prima colecţie integrală de salopete a unui designer român, „Loose”.

Folosind materiale puternice precum jerse-ul sau delicate precum mătasea naturală, noile Mirela Stelea surprinde prin originalitate, culoare, eleganţă şi lejeritate.

Dacă în urmă cu două luni, colecţia „Cruise” era pusă în valoare printr-un pictorial realizat la bordul unui iaht de 1,5 milioane de euro, de această dată, Mirela Stelea ridică ştacheta şi mai sus, accentuând exclusivismul traiectoriei sale artistice.
Shooting-ul de prezentare a noii colecţii „Loose” a avut loc într-un avion privat ce valorează  peste 20 de milioane de euro.
Modelul Roxana Paraschivoiu a fost alegerea designerului pentru a pune în valoare cele zece modele de salopete, iar fotografiile poartă semnatură celebrului fotograf de modă Doru Amăriucăi.

Ședinţa foto s-a derulat pe parcursul a opt ore şi a beneficiat de asistenţa permanentă a cinci gărzi de corp, având în vedere normele de siguranţă din aeroport.

Colecţia conţine cinci salopete realizate din jerse cu fir lame, material ce pune în evidenţă silueta.

Piesele vestimentare au culori tari şi respectă tendinţele actuale, de a folosi materiale cu fir metalizat. Acest tip de salopete cu aer funky sunt ideale pentru evenimente de seară şi petreceri în club.

Cea de-a doua jumătate a colecţiei „Loose” conţine salopete elegante, din mătase naturală, material fluid, vaporos, cu aer de exotism. Salopetele avantajează aproape orice tip de siluetă şi reprezintă o alegere ideală pentru evenimentele pretenţioase din viaţa oricărei femei.

“Cred că o astfel de şedinţă foto pune cel mai bine în valoare noua mea colecţie.
Piesele create sunt speciale, impecabil lucrate, atrag atenţia oriunde te-ai afla şi sunt foarte confortabile. Aceste salopete reprezintă opţiunea ideală pentru doamnele care ţin la etichetă şi atunci când călătoresc cu avionul, însă sunt piese versatile care pot fi purtate cu lejeritate la un cocktail, eveniment monden, petrecere exclusivistă sau chiar în club ”, declară Mirela Stelea.

Odată cu premiera noii colecţii, Mirela Stelea îşi lansează şi website-ul oficial, www.mirelastelea.ro, acolo unde publicul are ocazia să analizeze în detaliu piesele vestimentare semnate de designer.

Mirela Stelea este absolvent al Institutului European de Modă din Barcelona şi desfăşoară în România şi în Dubai o afacere de succes în domeniul fashion.


Atelierul său din Strada Stockholm nr.11, Bucureşti, este vizitat şi de vedete din showbiz, care apreciază atât viziunea vestimentară cât şi calitatea materialelor folosite pentru rochii de seară, rochii de mireasă, rochii Cruise şi, mai nou, pentru cele din colectia „Loose”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod