Angi (Pin-Up Girls): „Nu există săptămână să nu cumpăr câte o lumânare parfumată!”

6 Octombrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Angi (Pin-Up Girls): „Nu există săptămână să nu cumpăr câte o lumânare parfumată!”

Angi Mureşan, bruneta din trupa Pin-Up Girls este pasionată de lumânări parfumate. A aprins până acum sute de astfel de obiecte de decor acasă. Solista spune că nu trece nicio săptămână fără a mai cumpăra câte un exemplar.

Atunci cand ajunge acasă îi place să aprindă lumânări atât în dormitor, cât şi în baie pentru a crea o atmosferă cât mai romantică.



„Ador să fac baie în spumă şi să îmi decorez baia cu lumânări parfumate. Este una din cele mai eficiente metode de relaxare după o zi stresantă. Îmi plac lumânările care miros a lavandă şi cele de mango. Am câteva exemplare aduse din Franţa, care au costat 50 de euro fiecare”, spune Angi.

Cântăreaţa şi-a descoperit această pasiune când şi-a vizitat o prietenă în Franţa.
Aceasta este căsătorită cu un om de afaceri şi trăieşte într-o vilă impozantă în afara Parisului. Angi a fost fascinată de modul în care prietena ei şi-a decorat casa, cu multe lumânări, de diferite culori, şi cu diferite arome.

„Avea mai multe lumânări care miroseau a esenţe de parfum vechi, de acum două secole, cele pe care le foloseau membrii curţii regale de atunci. Creau o atmosferă incredibilă.
Parcă te tranportau direct în acele timpuri”, declară solista. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod