Alina Sorescu se menţine cu supă-cremă de avocado

14 Septembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Alina Sorescu se menţine cu supă-cremă de avocado
Alina Sorescu a impresionat plăcut publicul afişând un look matur, glamour şi foarte feminin în ca mai recentă şedinta foto realizată de Alex Gâlmeanu.

Soţia designerului Alexandru Ciucu este acum o femeie matură, împlinită iar  acest lucru se vede cu ochiul liber din atitudinea ei.

Alina arată acum mai bine ca oricând iar unul din secretele sale îl reprezinta un fruct cu proprietati aproape miraculoase. Este vorba de avocado, pe care vedeta îl ultilizează atât în alimentaţie, cât şi ca produs cosmetic natural.


De curând am descoperit proprietăţile pe care le are avocado asupra sănătăţii organismului. Îmi place să îl consum ca fel de mâncare în formă crudă, nu tratată termic, ca desert, în salate, preparat ca supă-cremă sau din când în când sub formă de guacamole. Are efecte tonice asupra organismului şi beneficii antioxidante. Chiar dacă are grăsimi, se digeră uşor, fiind considerat unt vegetal”, declară Alina Sorescu.

Alimentul este folosit de ea şi în îngrijirea tenului, mai precis prin mască hrănitoare pe bază de avocado şi miere.
Tenul este intens hidratat fără urme grase la suprafaţă.

Este de ajuns o jumătate de avocado bine copt şi pisat până devine pastă şi un sfert de ceaşcă cu miere”, declară Alina, care se pregăteşte pentru o nouă serie de cursuri la Atelierul de Muzică şi Prestanţă Scenică “Alina Sorescu”

Noua preselecţie pentru copiii cu vârste între 4 şi 10 ani va fi organizată la nivel national. Audiţiile vor avea loc sâmbătă, 17 septembrie 2011, între orele 10:00-16:00 la Palatul Naţional al Copiilor (Bdul.Tineretului nr.
8-10, sector 4, Bucureşti, intrarea artiştilor).

Îndrumaţi de Alina, cei mici vor descoperi secretele unei prestaţii artistice, vor studia canto adaptat vârstei lor, vor învăţa cum să-şi stăpânească emotiile în lumina reflectoarelor şi să se comporte natural pe scenă, prin tehnici de stimulare a spontaneităţii şi creativităţii, exerciţii de dicţie şi deprindere a discursului liber.

"De când lucrez cu cei mici la atelier, am redescoperit frumuseţea copilăriei şi am rememorat farmecul anilor lipsiţi de griji.
Simt o mare satisfacţie când îi văd evoluând de la o săptămână la alta, când observ apropierea care s-a creat între noi şi sunt mândră că le pot insufla încredere
”, declară Alina Sorescu.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod