Alicia Keys poartă bijuterii din PANDORA ESSENCE COLLECTION

În videoclipul ei pentru melodia „It’s On Again”, de pe coloana sonoră a filmului „The Amazing Spider-Man 2”.
În noul videoclip al Aliciei Keys pentru „It’s On Again”, melodia oficială a filmului „The Amazing Spider-Man 2”, regizat de Marc Webb, artista poartă bijuterii din PANDORA ESSENCE COLLECTION. Melodia îi aduce laolaltă pe cântăreaţa câştigătoare de 15 ori a Premiului Grammy, Pharrell Williams, Kendrick Lamar şi faimosul compozitor de muzică de film Hans Zimmer.

Luminată de frumuseţea luminilor din oraş, care pulsează ritmic, Alicia Keys este acompaniată de versurile rap ale lui Lamar, de coardele cinematice ale lui Zimmer şi de beat-urile funk ale lui Williams.
Alicia Keys apare în videoclip purtând brăţări şi talismane din PANDORA ESSENCE COLLECTION, care reflectă o minunată varietate de valori personale precum Compasiune, Stare de Bine, Pace, Putere, Constanţă, Înţelepciune şi Prosperitate.

Videoclipul a fost regizat de Rich Lee, care şi-a croit o carieră de mare succes regizând clipuri muzicale pentru unele dintre cele mai mari nume, de la Rihanna la Eminem, Justin Bieber şi Maroon 5. Videoclipul pentru „It’s On Again” a fost lansat odată cu premiera mondială a filmului „The Amazing Spider-Man 2”.

Pe linkul de mai jos găsiţi videoclipul oficial al lui Foxes pentru melodia „It’s On Again”


www.youtube.com/watch?v=Okn0WpJqgHvE
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod