Giulia Nahmany a dat lovitura în America! A câștigat premiul pentru debut la un festival de film!

A apărut pe covorul roșu alături de Jane Seymour și a promovat România ca destinație turistică!

Giulia Nahmany a început să culeagă roadele proiectului pentru care s-a dedicat în totalitate în ultimele luni. Filmul Love by Design, în care joacă în rolul principal, alături de actori renumiți, a avut primele două proiecții oficiale în cadrul renumitului festival de film  din California Newport Beach Film Festival.



La eveniment au luat parte specialiști din cinematografie, critici de film, dar și public larg, iar Giulia Nahmany a fost recompensată cu „Premiul pentru cel mai bun debut”.

Pentru cele două seri de screening ale filmului româncei biletele s-au vândut în totalitate încă de la primele ore ale dimineții.



Giulia Nahmany a fost prezentă la premiera Love by Design, apărând pe covorul roșu alături de celebra actriță Jane Seymour, cunoscută inclusiv din celebrul serial Dr. Quinn, cea care interpretează unul din rolurile principale.



Giulia a ales să poarte la eveniment rochii elegante realizat de designerii români Rhea Costa, Elena Perseil și Liliana Țuroiu, creațiile fiind admirate și lăudate de cei prezenți la festival.



Pe covorul roșu, Giulia Nahmany a acordat interviuri pentru presa americană, dar și pentru jurnaliștii din alte tări acreditați, în care a lăudat România și a recomandat-o ca și destinație turistică. 



Love by design a fost filmat în New York, dar, în mare parte, și în România, în locații superbe din Sighișoara, Saschiz și București, cadrele expunând țara noastră într-un mod pozitiv, filmul devenind practic un ambasador al valorilor turistice ale țării noastre. La rândul ei, și Jane Seymour a lăudat România și a recomandat-o ca fiind o destinație care merită vizitată.

În Love By Design, Giulia Nahmany interpretează rolul principal, cel al lui Danielle Luca, un fashion editor de origine română la o revistă glossy din New York, ce ajunge să își piardă locul de muncă din cauza redactorului șef, rol secundar negativ interpretat de Jane Seymour, dar care se ambiționează, revenind în România, unde își redescoperă o pasiune mai veche și se îndrăgostește de Adrian Edwards (David Oakes din “Borgia”).



Filmul, o comedie romantică regizată de Michael Damian, celebrul actor din serialul „Tânăr și neliniștit”,  va fi lansat în cinematografele din întreaga lume în cursul acestui an.
Detalii:

http://lovebydesignmovie.com/

https://www.facebook.com/lovebydesign2014

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod