Albertina Ionescu, implicată într-o tamponare uşoară pe DN 1

Prezentatoarea TV a fost implicată într-un accident uşor în lanţ, marţi, pe DN 1, la intrarea în Bucureşti, autoturismul în care se afla prezentatoarea de televiziune fiind tamponat de o maşină care se afla în spatele său.

Prezentatoarea TV a fost implicată într-un accident uşor în lanţ, marţi, pe DN 1, la intrarea în Bucureşti, autoturismul în care se afla prezentatoarea de televiziune fiind tamponat de o maşină care se afla în spatele său.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău, a declarat pentru agenţia Mediafax că cinci maşini s-au ciocnit pe DN1, la ieşirea din Bucureşti, în jurul orei 14.30. Nicio persoană nu a fost rănită.

În accident a fost implicată şi prezentatoarea TVR Albertina Ionescu, aflată la volanul unei maşini Mercedes, potrivit unor surse din poliţie.

Albertina Ionescu a confirmat pentru Mediafax că a fost implicată într-un accident uşor, în jurul orei 14.30, precizând că accidentul nu a fost provocat de ea.

Ea a precizat însă că se afla la volanul unei maşini BMW, în respectivul accident fiind implicat şi un autoturism Mercedes.

"Mergeam pe DN 1, în apropiere de intrarea în Bucureşti şi în faţa mea se produsese un accident în care erau implicate două maşini", a spus Albertina Ionescu, precizând că a încetinit în timp util maşina pe care o conducea şi, văzând că nu poate să îşi continue deplasarea, a aprins luminile de avarie.

"Şoferul din maşina care se afla în spatele meu a reuşit să încetinească la rândul său la timp, însă cel din spatele lui a venit cu viteză şi a lovit maşina care se afla în spatele meu, care apoi m-a tamponat pe mine", a explicat Albertina Ionescu.

"Nu sunt vinovată cu nimic, dar din păcate nu toţi participanţii la trafic respectă distanţa regulamentară.

Din fericire nu a fost nimeni rănit", a mai spus Albertina Ionescu.

Ea a mai spus că au fost implicate şapte maşini în acest accident, care a blocat traficul pe DN 1 timp de aproximativ o oră.

Iniţial, în accident au fost implicate două maşini, ulterior alte cinci maşini care veneau din spate tamponându-se uşor.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod