Zăvoranu a înşelat... Pepe a plecat... Oare?

Ultima bombă a lumii mondene din România este despărţirea cuplului Oana Zăvoranu-Pepe, care până acum câteva zile părea mai solid decât Casa Poporului. Dacă privim problema la rece, putem

Ultima bombă a lumii mondene din România este despărţirea cuplului Oana Zăvoranu-Pepe, care până acum câteva zile părea mai solid decât Casa Poporului. Dacă privim problema la rece, putem spune cu siguranţă că astfel de lucruri se întâmplă chiar şi atunci când iubirea pare mai mare decât marea. Ceea ce ar trebui să ne surprindă de fapt este motivul pentru care cei doi amorezi divorţează.

Presa de scandal spune că Oana l-a înşelat pe Pepe cu un anume Tudor Ionescu, un ins şcolit în Belgia, angajat al Parlamentului European.

Mai mult decât atât, se pare că vorbim despre aceeaşi persoană de sex masculin cu care Oana a fost surprinsă într-o frumoasă noapte de noiembrie a anului trecut. Încă de atunci au existat speculaţii conform cărora cuplul format din Oana şi Pepe se cam destramă, însă ei au încercat şi au reuşit până la un punct să demonstreze că aceste zvonuri sunt total nefondate.

Ceea ce mă surprinde maxim, chiar dacă puţine lucruri mă mai suprind atunci când vine vorba despre lumea mondenă autohtonă, este că ea l-a înşelat pe el.

Pey mey Oana...

Cum declarai tu că-l iubeşti, cum te băteai tu cu mama ta pentru bărbat, cum ai trecut tu peste toate problemele iscate de părinţii lui?! Mey Oana să-l înşeli pe Latin Loverul?

Sincer, eu mă aşteptam să fie invers. El să-şi caute fericirea în braţele unei alte dudui. Dar iată cum viaţa ne rezervă tot felul de surprize. Trebuie să apreciem că Oana este consecventă în alegerea bărbaţilor, pentru că amândoi sunt mai tineri decât ea.

Pepe este cu 6 ani mai mic decât ea, iar actualul este cu 11.

Tu ce părere ai? Crezi că Oana chiar l-a înşelat pe Pepe sau motivul despărţirii este altul?

ABIA AŞTEPT SĂ-ŢI AFLU PĂREREA!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod