Oana Zăvoranu, eşti singură şi disperată?

Cel puţin asta lasă de înţeles ultimele evenimente petrecute în viaţa vedetei. În timp ce se luptă în justiţie cu mama sa pentru avere, o altă bombă vine să atace integritatea psihică a

Cel puţin asta lasă de înţeles ultimele evenimente petrecute în viaţa vedetei. În timp ce se luptă în justiţie cu mama sa pentru avere, o altă bombă vine să atace integritatea psihică a Queridei. Iubitul ei, bărbatul vieţii ei, Pepe, se pare că a dat bir cu fugiţii. (Fotografie realizată în timpul filmărilor pentru telenovela  " Numai Iubirea")

Bruneta a fost surprinsă de paparazzi în timp ce ieşea din blocul în care locuieşte într-o ipostază diferită de cea pe care o afişa Zăvoranu până acum. Bruneta era disperată să-şi acopere ochii şi să se îndepărteze cât mai repede de jurnalişti. Cei care au văzut-o se întreabă şi acum dacă nu cumva faţa Oanei a făcut cunoştinţă cu pumnul Latin Lover-ului?

Sinceri să fim nu ar fi prima dată când se întâmplă asta. Chiar dacă ei întotdeauna au afişat o dragoste nemărginită, problemele cuplului au fost multe. Crizele de gelozie venite din ambele părţi, au ajuns de foarte multe ori să se termine în bătăi demne de K1. Nici Pepe şi nici Oana Zăvoranu nu au demonstrat vreodată că sunt calmi şi împăciuitori, ci din contră.

Să fie aceasta o strategie de marketing sau poate că blestemele mamei au ajuns-o pe Quirida? A ajuns Oana Zăvoranu să plătească pentru răutăţile pe care le-a declarat de-a lungul timpului la adresa diverselor persoane din showbizz? Să nu uităm cum aproape că s-a bucurat când a auzit de accidentul lui Şerban Huidu...

Dragă Oana Zăvoranu sfatul nostru este să te potoleşti. Ai o vârstă, declari sus şi tare că ai şi o educaţie aleasă, te crezi divă, mare actriţă şi om de televiziune. Dar ce demonstrezi? NIMIC? Ai ajuns pe marginea prăpastiei? Te-a părăsit toată lumea?

La final, un filmuleţ de pe vremea când erau fericiţi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod