EBA cu amorul în criză

Într-o perioadă când primele pagini ale ziarelor sunt acaparate de scandalul Columbenilor, fiica preşedintelui, Elena Băsescu, iese la atac. Ce face? Se desparte de Syda, bărbatul care

Într-o perioadă când primele pagini ale ziarelor sunt acaparate de scandalul Columbenilor, fiica preşedintelui, Elena Băsescu, iese la atac. Ce face?

Se desparte de Syda, bărbatul care trebuia să-i devină soţ peste câteva luni. Anunţată cu surle şi trâmbiţe, ceea ce trebuia să fie evenimentul monden al anului acesta, nunta Elenei Băsescu pare să fi fost un vis frumos care s-a terminat înainte de vreme.

Craiul Syda a făcut petrecerea burlacilor în avans şi asta i-a stricat planurile de a deveni ginerele preşedintelui Băsescu.
Presa de scandal vuieşte că tinerelului i-ar fi picat cu tronc o distinsă domnişoară mondenă, iar amorul lor "nevinovat" ar fi ajuns la urechile domnişoarei Băsescu.

Totul s-a întâmplat într-un club de fiţe, acolo unde îşi petrec zilele şi nopţile tinerii de bani gata ai României.

De data aceasta se pare că prinţesa preşedintelui a rămas cu buza umflată... la propriu.

Şi umflată este în continuare, deşi Syda a încercat să o împace. Nimic pare să nu-i schimbe Elenei Băsescu decizia de a se despărţi de iubit şi de a anula mult aşteptata nuntă.

Aşadar... SYDA, EBA îţi spune ADIO!

Cine urmează la rând?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod