Pepe este distrus. Acum îşi cântă suferinţa!

Latin Lover-ul preferă să nu vorbească prea mult despre divorţul de Oana Zăvoranu şi, în schimb, a decis să-şi descrie suferinţa prin versuri. Invitat duminică la emisiunea Super Bingo

Latin Lover-ul preferă să nu vorbească prea mult despre divorţul de Oana Zăvoranu şi, în schimb, a decis să-şi descrie suferinţa prin versuri.

Invitat duminică la emisiunea Super Bingo Metropolis, artistul a cântat o piesă de dragoste în care, dacă citeşti printre rânduri, descoperi de ce a ajuns să se despartă de cea care până mai ieri reprezenta totul pentru el.

ASCULTĂ PIESA LA FINALUL ARTICOLULUI.

"De şapte ani îi spuneam Oanei că vreau un copil, ea mă punea să mă uit în sus"

În altă ordine de idei, Pepe a acceptat până la urmă să se destăinuie prietenului Dan Capatos care, cu acordul vedetei, a făcut publică aseară o declaraţie pe care i-a dat-o artistul. "De şapte ani îi spuneam Oanei că vreau un copil, ea mă punea să mă uit în sus. Când voiam să ne iubim, ea îmi vorbea despre procesele cu mama sa. I-am spus că poate pierde procesele, dar pe mine nu mă va pierde niciodată. Eu am vrut o soţie, nu o străină care să mă întrebe dacă a sunat avocatul". Aceasta este explicaţia pe care artistul a decis să o dea opiniei publice cu privire la despărţirea de Oana Zăvoranu.
Privind întreaga poveste, putem spune clar că zarurile au fost aruncate. Cale de împăcare nu mai există, iar acest lucru a fost spus răspicat de ambele părţi. În timp ce Pepe declară că: "Dacă mă mai iubeşte, să mă lase să îmi trăiesc viaţa în continuare fără ea. Sper să fie inteligentă şi să facă în aşa fel încât să putem rămâne prieteni. Eu i-aş fi oferit orice. Îmi pare rău doar că Dumnezeu nu mi-a putut oferi mie mai multă răbdare. Îmi pare rău că nu i-am oferit mai mult, că nu am putut să îndur mai mult".

Oana este la fel de tranşantă: "Eu l-am iubit foarte mult pe Pepe, l-am luat din dragoste, a fost alături de mine în momentele cele mai grele, este un bărbat adevărat, am trăit momente foarte frumoase. Nu am ce să-i reproşez. După părerea mea nu există cale de împăcare, eu i-aş da divorţul şi mâine. Din punctul meu de vedere este un bărbat liber".

Iată cum se demonstrează încă o dată că oricât de îndrăgostiţi pot părea doi oameni, este suficient ca o singură scânteie să distrugă totul. Lasă ambiţiile deoparte, împiedică problemele să-ţi distrugă iubirea, "munceşte" pentru dragoste ta, nu acuza şi nu jigni, doar IUBEŞTE!!!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod