X Factor: Şi-a cerut iubita în căsătorie în faţa lui Bittman

Catalogat ca fiind unul dintre cele mai de succes show-uri difuzate în această toamnă, X Factor sparge audienţele nu numai prin cântat, ci şi prin poveştile interesante sau emoţionante ale

Catalogat ca fiind unul dintre cele mai de succes show-uri difuzate în această toamnă, X Factor sparge audienţele nu numai prin cântat, ci şi prin poveştile interesante sau emoţionante ale concurenţilor. Duminică seară, un concurent foarte talentat a reuşit să cucerească atât juriul, cât şi pe iubita lui pe care a cerut-o în căsătorie.

Surany Botond este unul dintre concurenţii din ediţia de aseară de la X Factor care s-a remarcat atât pentru calităţile lui vocale, cât şi pentru iubirea pe care i-o poartă iubitei sale.

"Boty" a facut pasul cel mare direct pe scena X Factor, i-a dăruit iubitei inelul de logodnă şi a primit mult aşteptatul DA. După ce a fost acceptat, Boty a cântat cu forţe proaspete melodia "Love somebody" de la Kings of Leon şi a impresionat şi publicul cu prestaţia sa. "Aş vrea să căştig X Factor pentru prietena mea, care ma susţine peste tot şi îmi dă putere să fac tot ce fac", a declarat tânărul.

Un alt concurent a ieşit în evidenţă prin declaraţiile pe care le-a făcut despre viaţa sa foarte agitată de până acum.

Cornelius Tiberiu are un trecut impresionant, a lucrat ca barman şi ospătar, dar a făcut bani şi din activităţi ilegale pentru care a fost pedepsit. "Am născut bani din minimum 20 de activităţi ilegale", a spus Tiberiu. Acuzat de fraudă informatică pentru că a furat 48.000 de euro dintr-o bancă belgiană, tânărul a plătit cu libertatea sa: "Am 2.072 de zile de "facultate". 1.883 la Bruxelles". A venit la X Factor pentru că are ceva talent şi vrea să se folosească de asta ca să-şi schimbe stilul dezordonat pe care l-a avut până acum.
A primit 3 de DA, atât pentru dorinţa lui de schimbare, cât şi pentru versurile pe care le-a cântat.

Alexandra din Târgul Oradei a fost apariţia care i-a pus pe gânduri pe cei 3 juraţi din cauza asemănării dintre ea şi Inna. Frumuseţea naturală, aluniţa deasupra buzei şi vocea caldă a concurentei i-a vrăjit mai ales pe cei doi juraţi, dar şi pe Delia. Cunoscut ca cel mai dur jurat, Cheloo s-a lăsat răpus de frumuseţea fetei şi i-a dat un DA hotărât. "Sunt bărbat, deci...ai un DA", a spus cântăreţul.

Nici Bittman nu s-a lăsat mai prejos: "Te mişti bine, cânţi bine, timbru foarte bun! Nici nu credeam că există aşa ceva! Şi frumoasă şi deşteaptă şi...!"

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod