Soţul Nicoletei Luciu recunoaşte pe ocolite escapada amoroasă

După tot circul mediatic în care protagoniştii sunt Nicoleta Luciu şi soţul său, lucrurile par să se liniştească în familia celor doi. Prins în fapt cu Kinga pe un iaht în Croaţia, Zsolt

După tot circul mediatic în care protagoniştii sunt Nicoleta Luciu şi soţul său, lucrurile par să se liniştească în familia celor doi. Prins în fapt cu Kinga pe un iaht în Croaţia, Zsolt Csergo regretă suferinţa pe care i-a provocat-o Nicoletei şi încearcă să o facă pe aceasta să uite tot.

În urma discuţiilor cu părinţii lor spirituali, Marina şi Peter Imre, dar şi a discuţiilor dintre ei, Nicoleta şi Zsolt au stabilit ca de dragul familiei să dea o nouă şansă căsniciei lor şi să spere la planuri de viitor împreună.

Vizibil afectată de tot ce se petrece, Nicoleta are puterea de a trece peste presupusa infidelitate şi s-o ia de la capăt.

"Îmi doresc să fim în continuare o familie.

Cei patru copii ai noştri merită acest lucru, pentru că s-au născut din dragoste şi ni i-am dorit enorm. Ei vor avea întotdeauna o mamă şi un tată care le vor fi alături. În ceea ce priveşte relaţia dintre mine şi Zsolt, sunt decizii de luat. Dacă le voi lua azi, mâine, peste şase luni sau peste un an este doar problema mea şi a lui Zsolt. Ne priveşte doar pe noi doi, nu toată presa. N-am întrebat pe nimeni din presă dacă trebuie să mă mărit, dacă e bine să fac copii, nu voi întreba nici acum ce relaţie trebuie să am cu soţul meu", a spus vedeta pentru ziarul Click.

Zsolt, însă, pare destul de sigur de viitorul lui alături de Nicoleta şi este plin de speranţă, în ciuda momentelor grele prin care trec.

Reporterii Click i-au luat omului de afaceri un interviu pentru a clarifica situaţia.
"Am decis că vrem să mergem mai departe. Să avem grijă de familia noastră frumoasă, de relaţia noastră şi de cei patru copii pe care ni i-am dorit atât de mult. Pentru nimic în lume nu merită să stricăm asta!"

În legătură cu discuţiile pe care le-a avut cu soţia sa, omul de afaceri a fost deschis, i-a arătat regrete sincere, dar şi promisiuni măreţe.

"I-am spus „iubita mea, iartă-mă că te-am făcut să suferi. Înţeleg cât e de greu să treci printr-o asemenea situaţie."

"Am vorbit toată noaptea, şi la naşii noştri, şi după ce am ajuns acasă.

E normal, într-o căsnicie, să discuţi până lămureşti situaţia. Mie îmi pare extrem de rău pentru tot ce s-a întâmplat şi pentru durerea pe care i-am provocat-o soţiei mele. A fost o întâlnire de afaceri, care s-a sfârşit cu o beţie, iar la beţie oamenii fac uneori lucruri regretabile."

"I-am jurat că nu se va mai întâmpla niciodată aşa ceva. I-am spus şi azi noapte, aşa cum i-am spus de când ne cunoaştem, că doar pe ea o iubesc şi că o s-o iubesc toată viaţa. Nu iubesc pe nimeni altcineva, în viaţa mea nu mai există o altă femeie."

Zsolt este dispus să facă orice pentru ca Nicoleta să-l ierte şi să redevină o familie perfectă ca la început.

"Am s-o recuceresc pe Nicoleta, indiferent cât va dura! Vreau să-i demonstrez că sunt cel mai iubitor soţ şi cel mai bun tată pentru copiii minunaţi pe care mi i-a dăruit.

Voi avea toată răbdarea din lume, indiferent de cât timp va avea ea nevoie ca să mă creadă."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod