Monica Gabor nu mai are niciun secret pentru americani şi atacă SUA!

Monica Gabor pare să fie într-o căutare continuă de celebritate. A divorţat de Irinel, a renunţat la Irinuca, şi acum duce o viaţa mondenă peste Ocean alături de Mr. Pink. Fotografiile în

Monica Gabor pare să fie într-o căutare continuă de celebritate. A divorţat de Irinel, a renunţat la Irinuca, şi acum duce o viaţa mondenă peste Ocean alături de Mr. Pink. Fotografiile în care fosta doamnă Columbeanu apare alături de mari vedete i-a făcut pe americani să dezgroape trecutul acesteia pentru a afla cât mai multe informaţii despre viaţa ei.

Zilele trecute a avut loc marea petrecere de lansare a băuturii energizante a lui Mr. Pink  unde au fost invitate nume celebre precum  Lindsay Lohan, Cindy Crawford, Kobye Bryant, La Toya Jackson şi cei trei copii ai lui Michael Jackson: Paris, Prince şi Blanket.

În aceste condiţii, acest eveniment nu putea să treacă neobservat , scopul lui fiind promovarea acestei băuturi.

Ca gazdă, Monica Gabor a atras toate privirile, dar şi întrebările jurnaliştilor americani care nu ştiau absolut nimic despre acest personaj până acum. Cum a apărut ea la Hollywood?, cum de se fotografiază cu Blanket?... sunt doar câteva dintre semnele de întrebare ale americanilor. Pe lângă faptul că a primit critici pentru că îl ţine insistent de mână pe fiul cel mic al lui MJ şi se foloseşte de cei trei pentru promovarea "licorii", Monica a fost motiv de investigare, iar trecutul ei a ieşit la iveală.

"La eveniment, domnişoara Gabor apare în toate fotografiile ţinându-l de mână pe Blanket, ar face orice pentru două minute de celebritate.

Este trist că cei trei copii ai lui Michael sunt implicaţi în aşa ceva", scrie un utilizator pe site-ul mjandjustice4some.com, citat de Libertatea.

Presa americană este invadată de trecutul dubios al Monicăi şi de evoluţia ei de-a lungul timpului. Nu poate scăpa nici peste Ocean de imaginea pe care o are în România. Vedeta este urmărită chiar şi acum de scandalul cu prostituţia, de filmuleţul surprins pe gaura cheii când îi făcea sex oral lui Irinel sau de prezentările de modă unde apărea provocatoare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod