Ghinionul familiei Luciu: Iuliana, sora Nicoletei, s-a despărțit de iubitul său

După scandalul dintre Zsolt și Nicoleta ce a invadat ziarele zilele trecute, acum, Iuliana pare să aibă și ea probleme în dragoste. Iuliana Luciu vrea să fie precaută și să aleagă bine

După scandalul dintre Zsolt și Nicoleta ce a invadat ziarele zilele trecute, acum, Iuliana pare să aibă și ea probleme în dragoste. Iuliana Luciu vrea să fie precaută și să aleagă bine înainte de a se căsători pentru a nu ajunge în situația surorii ei și a decis să se despartă de iubit.

La câteva zile de când Nicoleta a afla că soțul ei are o amantă și familia ei ar putea să se destrame în orice clipă, Iuliana a pus piciorul în prag și nu vrea ca istoria să i se repete și ei.

Aceasta a decis să se despartă de iubitul ei, Răzvan Dumitrescu, cu care avea o relație de șase ani de zile.

Surse din anturajul cuplului, citate de Click, au dezvăluit că motivul despărțirii celor doi ar fi fost stagnarea lui Răzvan pe plan profesional ce a facut-o pe Iuliana să ia această decizie. Deși asistena de la "Acces direct" a susținut întotdeuna că iubitul său știe să facă bani, dar că acest lucru nu e contează foarte mult, se pare că evenimentele petrecute în jurul ei au pus-o serios pe gânduri.

În șase ani de relație, Iuliana a fost cerută în căsătorie de Răzvan de trei ori și de fiecare dată ea a acceptat.

Nunta nu a avut loc niciodată, dar cei doi aveau în plan acest lucru pentru anul viitor. În urmă cu o lună, sora cea mică a Nicoletei vorbea despre viitoarea sa nuntă la emisiunea unde este asistentă și nu lasa impresia că ar fi vreo problemă:

 "Urmează să mă gândesc la nuntă, dar nu știu exact, anul acesta nu, la anul poate. Îmi doresc o nuntă de trei zile și trei nopți și o rochie de prințesă, să nu fiu uitată prea repede".

La nunta Nicoletei de acum șase luni, Răzvan și Iuliana au mers împreună și păreau un cuplu împlinit.

Mai apoi, și-au petrecut vacanța în Croația, iar de Sărbători  sau diverse evenimente era mereu prezent în familie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod