Scandal şi înjurături la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruţă

Emisiunea lui Cătălin Măruţă de pe Pro Tv se degradează tot mai mult de la ediţie la ediţie. În goana după audienţă se ajunge la lucruri greu de imaginat pentru oricare dintre

Emisiunea lui Cătălin Măruţă de pe Pro Tv se degradează tot mai mult de la ediţie la ediţie. În goana după audienţă se ajunge la lucruri greu de imaginat pentru oricare dintre telespectatori. Aseară, la "Happy Hour", a avut loc un episod total nepotrivit pentru ora de difuzare a emisiunii, o ceartă aprigă între Vadim Tudor şi două dintre cele mai controversate apariţii media, Oana Zăvoranu şi Mariana Moculescu.

În urmă cu doar două săptămâni, Corneliu Vadim Tudor i-a oferit un loc de muncă Marianei Moculescu pentru a o scăpa de sărăcie şi de datorii. Astăzi, politicianul a concediat-o pentru că fosta soţie a compozitorului Moculescu nu a vrut să meargă să facă un reportaj, considerând locaţia una jignitoare: pe centură.

Cum era de aşteptat, Moculeasca trebuia să iasă în public pentru a se plânge de această problemă.

Invitată la "Happy Hour" pentru a lămuri situaţia, Mariana a scăpat lucrurile de sub control şi a devenit foarte isterică. Prezentă în platou, a avut o discuţie telefonică cu politicianul unde şi-au adresat cuvinte ce nu pot fi reproduse decât după o anumită oră.

"Ar trebui să onoreze măcar cele 10 milioane de lei pe care i-a primit la început. Poate a scos mai mult pe linia de centură unde am trimis-o. Cine ştie ce i-au băgat ăia la chiloţi. Nu am să-i cer banii înapoi, o să-i consider ajutor de boală. Eu nu am nevoie de vedete răsuflate de genul ăsta. Acum îl înţeleg pe Horia Moculescu. E o handicapată! Nu-i place munca, poate s-a obişnuit pe linia de centură. În clipa asta e concediată pentru că este handicapată. Să se ducă să se trateze. Nu îi place munca, îi place pomana.

Ea pare sănătoasă, dar are bubă la cap, are o jumătate de litru stricat. Femeia asta în criză de isterie. Este o c***ă, o oaie proastă!", i-a spus C. Vadim Tudor lui Măruţă.

Nici Moculeasca nu s-a lăsat mai prejos, chiar dacă Măruţă a încercat să-i astupe gura cu mâna, ea a scăpat multe vorbe jignitoare ca răspuns la acuzele politicianului:
"Este un cioban, un porc. Păcat de cărţile citite, pentru că în comportamentul de zi cu zi are nişte lacune incredibile. Este un oportunist. Eu nu sunt sclavă dacă am fost angajata lui. Eşti un prost!", sunt spusele Marianei.

Din dorinţa de a fi credibilă, Moculeasca a implicat-o şi pe Oana Zăvoranu în conflict, acestea două aliându-se contra lui Vadim. "Poate nu e bine ce fac, dar am vorbit cu Oana Zăvoranu şi ce mi-a spus despre Vadim este incredibil.

Are înregistrări cu el în timp ce spunea că merge la... .  O să vin cu ea în platou şi o să-l distrug", declara Mariana Moculescu.

Nu a mai fost decât un pas ca să se ajungă la o nouă ceartă, de data aceasta între Vadim şi Zăvoranca. Replica politicianului a fost pe măsură: "Mor de frică. Cine e mă nenorocita asta de Oana Zăvoranu?".

Disputa dintre Oana şi Vadim a început pe vremea când au colaborat profesional în PRM, şi de această dată încheindu-se tot cu mare scandal. Chiar dacă duşmanul de moarte al Oanei este Măruţă, ea a intrat în direct şi şi-a spus punctul de vedere cu privire la domnul cu pricina.
"Acest gentleman, acest europarlamentar şi acest om de litere este un trist şi o persoană cu probleme grave atât mentale, cât şi cu legea. Este un munte de ordinărie şi de obrăznicie.

Vadim miroase ca un sconcs. Îi put picioarele ca un câine mort. Se scobeşte în buric şi aruncă mizeria în oameni", aceasta e părera Oanei despre politician, citată de Libertatea.

Întrebată de Măruţă despre ce înregistrări este vorba, Oana Zăvoranu a dat explicaţia cuvenită: "Am nişte documente cu Vadim. Acest individ mi-a făcut numai rău, nu accept să fiu jignită de nimeni. Să se bage la puşcărie! Acest scelerat nu va mai fi parlamentar, pentru că nicăieri în lumea asta nu se permite aşa ceva. M-a făcut c***ă, prostituată, o să-i arăt eu lui. Vin cu chestii tari."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod