Despărţirile şi împăcările Biancăi Drăguşanu cu Cristea ne pun pe gânduri!

Bianca Drăguşanu pare că a trecut foarte repede peste escapada amoroasă a lui Adrian Cristea cu Tania Budi. Acest lucru ne face să credem că, poate, a fost doar o strategie pentru a obţine tot

Bianca Drăguşanu pare că a trecut foarte repede peste escapada amoroasă a lui Adrian Cristea cu Tania Budi. Acest lucru ne face să credem că, poate, a fost doar o strategie pentru a obţine tot mai multă publicitate. Toate cele trei personajele implicate s-au bucurat de o mediatizare excesivă, mai ales Tania Budi care dispăruse oarecum din peisaj.

Puşi faţă în faţă la CanCan TV, Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea s-au purtat de parcă nu s-ar fi despărţit niciodată. Mult mediatizata relaţie a fotbalistului cu Tania Budi a dispărut complet ca şi cum nici nu ar fi existat.

Întrebat despre relaţia cu ea, Adrian spunea că a fost una fără obligaţii din partea nimănui, iar despre Bianca cum că i-a lipsit enorm în această perioadă. E greu de crezut cum prietenia dintre Bianca şi Tania s-a transformat în duşmănie, iar cea din urmă i-ar fi furat iubitul chiar şi pentru câteva clipe.

Bianca, însă, se laudă în stânga şi în dreapta că nu şi-au reluat relaţia în adevăratul sens al cuvântului şi nu au ajuns încă în pat.

"L-am iertat pentru că ştiu că mă iubeşte, că eu sunt marea lui dragoste, însă îl mai perpelesc un pic până să ajungem din nou în pat, căci m-a supărat rău.

Umblu goală prin casă şi îi zic «Prinţe, ţi-o arăt, dar nu ţi-o dau!», fază la care Adrian îşi roade unghiile de ciudă", a povestit roşcata prietenelor, scrie Libertatea.

În ciuda faptului că a fost cerută în căsătorie în direct de către fotbalist, roşcata nu a acceptat deşi recunoaşte că este iubirea vieţii ei.
"Mai aşteptăm cu nunta. Trebuie să ne mai gândim, pentru că vreau fapte nu vorbe", a spus Bianca pentru Acasă TV.

"Am decis să-l las mai mult pe el să vorbească pentru că el are mai multe de spus.

Nu este vorba de iertAre, cât despre puterea lui de a-şi cere iertare şi de a-şi da seama unde greşeşte. Iertarea, mi-am dat seama că este o virtute, o mare calitate", a mai adăugat Bianca.

După reîntâlnirea celor doi la CanCan TV, după dansul romantic şi cererea în căsătorie şoptită la ureche, Bianca Drăguşanu a postat pe Facebook o instantanee cu ei doi dansând, la care a adăugat un comentariu interpretabil: "Viaţa-i o glumă foarte serioasă...",V.Hugo.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod