Vocea României: Astăzi, la Pro TV, se decide cine va merge în marea finală

Astăzi va avea loc semifinala concursului Vocea României, unde se vor decide cei patru concurenți care vor merge în marea finală. Jurații au rămas fiecare cu câte doi cântăreți, care se vor

Astăzi va avea loc semifinala concursului Vocea României, unde se vor decide cei patru concurenți care vor merge în marea finală. Jurații au rămas fiecare cu câte doi cântăreți, care se vor lupta pentru a rămane în competiție.

Ultimele două gale live au decis formula finală pentru fiecare jurat în parte, doi concurenți de fiecare, ce vor da tot ce au mai bun pentru a câștiga titlul de Vocea României și cei 100.000 de euro.

De la ora 8:15, pe Pro TV se va juca ultima carte pentru 4 din cei 8 concurenți rămași în show.

Cei mai buni vor fi aleși în urma voturilor telespectatorilor, plus decizia antrenorilor. Numărul voturilor va fi transformat în procente, iar antrenorii vor acorda și ei un procentaj fără a știi decizia publicului. La final, va fi făcută o medie între cele două, rezultat ce va decide cine va merge în finala ce va avea loc în a două zi de Crăciun.

Echipa Moga este formată din Fely Denose și Vizi Imre.

Echipa Loredanei a rămas cu Ciprian Teodorescu și Cristi Nistor.

Echipa Smiley este alcătuită din Silviu Pașca și Tibi Scobiola.

Echipa Brenciu merge în semifinală cu Laurian Manta și Julie Mayaya.

Dacă în cea de-a patra gală au fost invitate fetele de la Tatu, în semifinală invitații speciali vor fi gemenii irlandezi de la Jedward, ne infornează Pagina de media.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod