Căsnicia lui Teo Trandafir s-a destrămat. Soţul ei confirmă!

Se pare că după aproape 7 luni de căsătorie, relaţia dintre Teo şi Iosif Constantin a ajuns într-un punct critic. Surse din anturajul lor spun că aceştia stau separaţi de o săptămână şi

Se pare că după aproape 7 luni de căsătorie, relaţia dintre Teo şi Iosif Constantin a ajuns într-un punct critic. Surse din anturajul lor spun că aceştia stau separaţi de o săptămână şi că nu mai au prea multe de împărţit. Aceste zvonuri au fost confirmate de soţul vedetei care spune că nu mai sunt şanse de împăcare.

După multe speculaţii cu privire la divorţul dintre cei doi, chiar Iosif Constantin, soţul vedetei a lămurit întreaga poveste. Acesta a confirmat atât despărţirea, cât şi faptul că s-a mutat singur.

"Da, ne-am despartit din opt decembrie. Dacă asta s-a văzut, acesta este adevărul. Ce să ascund, viaţa? Nu sunt genul.

Nu cred că mai există şanse de împăcare. Sincer, pentru mine nu mai este cale de întoarcere. Încă nu ştiu ce o să fac. Momentan, rămân aici. Voi face sărbătorile aici, cu parinţii mei şi cu surorile mele. Apoi, nu ştiu dacă voi rămâne în România sau voi pleca în Franţa", a spus Iosif pentru CanCan.

Paparazii WoWbiz l-au surprins pe soţul vedetei când îşi cumpăra o pilotă, perne şi lenjerie de pat, toate pentru a se muta singur în apartamentul său din Lacul Tei. Pentru că în ultimele zile nu a fost nici urmă de Iosef în preajma lui Teo, concluzia este clară cu privire la separarea celor doi. Ba mai mult, se vehiculează că vedeta petrece tot mai mult timp în compania vechilui ei prieten Marian, numit "domn' Profesor".

Deşi căsătoriţi de aproximativ jumătate de an, problemele unui mariaj rapid nu au întârzâiat să apară.

În urmă cu 10 luni, vedeta povestea cum şi-a găsit liniştea la 45 de ani şi cât de fericită este alături de fostul jucător de rugby. Deşi psihologii spuneau la vremea respectivă că relaţiile pe internet sunt fără viitor, Teo şi soţul ei nu au ascultat de sfaturi şi au decis să se căsătorească la scurt timp după prima întâlnire faţă în faţă. Povestea lor a început pe Facebook ca o prietenie, ca mai apoi să se transforme în dragoste.

"Noi suntem oameni de modă veche. Noi nu credem în relaţiile pe internet. Era o relaţie pe internet de pură prietenie. Şi într-o zi am zis să ne vedem, de parcă am fi stat unul în Berceni şi unul în Vatra Luminoasă, aşa a fost.

Ceea ce a fost foarte fun. Şi din secunda în care ne-am văzut, n-a mai fost o relaţie pe internet", spunea Teo.

La rândul lui, înainte de nunta cu Teo, Iosif spunea că şi-a găsit jumătatea pe care nu credea că o să o mai întâlnescă vreodată.

"Am emoţii. Sunt emoţii constructive. Sunt emoţii pe care aş vrea să le am în fiecare zi. Cu ce m-a cucerit? Sunt nişte sentimente de dragoste pe care cu greu le descriu. Când am făcut cunoştinţă am avut sentimentul că mi-am cunoscut jumătatea. Am vrut ca această zi să fie superbă, să însemne ceva şi să pot oferi tot ce pot şi am în această zi când ne căsătorim. Să sărbătorim tot ce putem mai frumos.

Suntem într-o euforie unde sentimentele, sunt la apogeu. Drumurile noastre sunt împreună de acum încolo"

"Acum câţiva ani eram în perioada în când visam că ar putea exista aşa ceva şi credeam că viaţa mea a trecut, că visul meu a trecut, că nu voi mai găsi o persoană cu care să-mi împart sentimentele", a mai adăugat fostul jucător de rugby.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod