Adrian Cristea nu s-a cuminţit. A încercat să agaţe o puştoaică, dar a fost refuzat!

După ce a făcut tot ce i-a stat în putinţă să fie iertat de Bianca Drăguşanu pentru că a avut o escapadă cu Tania Budi, Adrian Cristea a revenit la vechile obiceiuri. Mai multe seri la

După ce a făcut tot ce i-a stat în putinţă să fie iertat de Bianca Drăguşanu pentru că a avut o escapadă cu Tania Budi, Adrian Cristea a revenit la vechile obiceiuri. Mai multe seri la rând, fotbalistul a încercat să cucerească o blondă, chiar dacă aceasta l-a refuzat de fiecare dată.

Adrian Cristea a fost surprins de paparazzi CanCan în mai multe seri din acest week-end încercând să agaţe o puştoaică, însă fără sorţi de izbândă. Se pare că cea pe care a pus ochii este nimeni alta decât o fostă concurentă de la Next Top Model pe nume, Lavinia Furtuna.

Manechinul este doar o copilă de 17 ani, care după spusele ei modelingul este pe primul loc şi a refuzat orice avans din partea fotbalistului.

Prima abordare a fost în club, unde Lavinia a refuzat elegant să-i dea numărul de telefon.

"El m-a abordat şi mi-a cerut numărul de telefon. Nu am vrut să i-l dau"
, a declarat modelul pentru CanCan.

La doar o zi distanţă, "prinţul" a încercat şi pe Facebook să intre în vorbă cu fotomodelul, dar aceasta nu a cedat.

"M-a abordat, însă, nici de data aceasta nu am dat curs invitaţiilor."

Cristea nu s-a dat bătut, iar în cea de-a treia seară a reuşit să vorbească cu Lavinia, în timp ce se afla în club cu prietenele sale.

"Eram la masă cu prietenele mele şi a venit la mine.

Am vorbit cu el din bun-simţ, dar nu sunt interesată de el. Nu m-a oprit nici faptul că e cunosut, nici faptul că are o relaţie cu Bianca Draguşanu, ci, pur şi simplu, am alte planuri cu viaţa mea", a mai adăugat blonda.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod