În timp ce viaţa lui Teo e un iad, soţul vedetei se distrează în club

După o căsătorie care a durat doar jumătate de an, Constantin Iosef a decis să pună punct relaţiei cu Teo, dorinţă pe care vedeta i-o respectă cu sfinţenie. Şi deşi motivul ar fi că

După o căsătorie care a durat doar jumătate de an, Constantin Iosef a decis să pună punct relaţiei cu Teo, dorinţă pe care vedeta i-o respectă cu sfinţenie. Şi deşi motivul ar fi că fostul rugbist vrea să se întoarcă în Franţa la copiii lui, el a fost surprins într-un club din Bucureşti în compania unei tinere roşcate.

În timp ce Teo Trandafir suferă după soţul său şi are numai cuvinte frumoase la adresa lui, acesta se comportă ca un burlac şi se distrează în club fără urmă de remuşcări.

Într-un interviu acordat de Teo, vedeta spune că îl înţelege, că îl respectă şi îi ia apărarea pe deplin.

"Pot să spun că-l înţeleg. Pentru că ştiu ce-nseamnă pentru el revenirea în România după 23 de ani. Ştiu ce sacrificii a făcut. Nu înţelegea cum mai merg lucrurile la noi, ce-nseamnă şpagă, mă întreba mai mereu ce-a vrut să zică unul sau altul.

Ne-am gândit să ne mutăm în Franţa, însă eu nu pot pleca aşa, am datorii morale de plătit în această ţară" , a declarat Teo pentru Click.

Întrebată de ce nu a plecat Iosef în Franţa, şi de ce s-a instalat în zona Tei, Teo a părut destul de confuză.

"Nici eu nu înţeleg, ce ştiţi voi, ştiu şi eu.

Totuşi, un om care vrea să plece din ţară nu o face de pe-o zi pe alta. Poate mai are ceva treburi de rezolvat.

Mi se strânge inima ori de câte ori trebuie să vorbesc despre asta. Vreau ca lumea să nu mai dea în el, mai bine să dea în mine. Suntem doi oameni simpli, doi civili, dar suntem supuşi interogatoriului de parcă am fi la poliţie. Nu mai pot, viaţa mea este un iad.

Eu ţin la loialitate. Nu-mi voi trăda soţul, indiferent ce se va întâmpla". a mai adăugat vedeta.

Conform declaraţiilor lui Teo, Constantin ar fi trebuit să plece în Franţa, numai că zilele trecute el a fost surprins de paparazzi CanCan într-un club de fiţe din Capitală.

El s-a comportant ca un bărbat liber ce a admirat fetele care defilau mai mult goale pe podium. Şi asta nu e tot, soţul vedetei şi-a petrecut majoritatea timpului în compania unei tinere roşcate cu care stă de vorbă şi se distrează o bună parte a serii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod