”Mama Natură” a renunțat la televiziune și are un job de birou

Toată lumea o cunoaște pe Roxana Ionescu de pe micul ecran, doar că nimeni nu știe că a absolvit Facultatea de Afaceri Internaționale și are un job în domeniu. Mama Natură face parte din

Toată lumea o cunoaște pe Roxana Ionescu de pe micul ecran, doar că nimeni nu știe că a absolvit Facultatea de Afaceri Internaționale și are un job în domeniu. Mama Natură face parte din echipa de marketing a unei companii care produce băuturi spirtoase.

După ce a câștigat sezonul al 13-lea de la Dansez pentru tine, Roxana a revenit la jobul pe care îl avea cu puțin timp înainte de începerea competiției. Ca agent de marketing, vedeta lucrează 8 ore pe zi într-o firmă privată.

”Din vara acestui an, fac parte din echipa de marketing a unei companii care produce băuturi alcoolice și pe asta mă voi axa până la vacanţă", a declarat Roxana pentru Click.

„De cinci luni am acest program fix, merg la birou opt ore.

Pe lângă asta, de trei ori pe săptămână merg la sală, îmi fac timp să-mi vizitez părinţii şi să mă văd cu prietenii. În rest, mai am filmări sau evenimente", a mai adăugat vedeta.

Femeia cu cei mai mediatizați sâni din România este un om obișnuit și modest în restul timpului și se încadrează perfect în tiparul angajatului mediu:

”Fac campanii de promovare a produselor noastre, organizez evenimente, merg la şedinţe. Îmi iau de multe ori mâncare de acasă.”

Mama Natură se declară mulțumită de anul 2012, chiar dacă pe plan sentimental lucrurile nu au stat tocmai bine, ea divorțând de soțul ei, Laurențiu Gheorghe.

”Sper ca 2013 să fie cel puţin la fel de bun în plan profesional ca anul care tocmai se încheie.”

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod