Gina Pistol s-a despărţit de fotbalistul Mihai Răduţ, de la Pandurii Târgu-Jiu

După o relaţie de aproximativ 7 luni, Gina Pistol şi fotbalistul Mihai Răduţ au pus punct poveştii de iubire. Se pare că neîntelegerile ar fi pornit din cauza diferenţei de vârstă care a

După o relaţie de aproximativ 7 luni, Gina Pistol şi fotbalistul Mihai Răduţ au pus punct poveştii de iubire. Se pare că neîntelegerile ar fi pornit din cauza diferenţei de vârstă care a facut-o pe vedetă să fie foarte geloasă pe iubitul ei.

Dacă la începutul poveştii de dragoste, Gina părea foarte fericită şi încântată, acum situaţia s-a schimbat radical într-un timp destul de scurt.

"De multe ori am declarat că nu mă grăbesc să-mi fac o relaţie, dacă e să vină acel băiat de care să mă îndrăgostesc, nu o să-l refuz.
Ei bine, viaţa a făcut ca să ne cunoaştem şi să existe o chimie între noi.

Îmi place felul lui de a fi şi faptul că e un om foarte modest. Ne întelegem bine şi cred că meritam acest lucru, să fiu fericita", spunea Gina pentru CanCan.

Deşi dragostea lor s-a consumat la distanţă în primele luni, apoi fostul iepuraş Playboy s-a mutat la Târgu-Jiu alături de jucătorul echipei Pandurii Târgu Jiu.

În toamna acestui an, blonda declara că s-a făcut fată de casă şi nu are nicio urmă de regret cu privire la viaţa pe care o ducea în Bucureşti. De pe atunci se zărea o oarecare gelozie pe iubitul său cu 10 ani mai tânăr decât ea.

"Când sunt la Târgu-Jiu îl duc eu cu maşina, la antrenamente, când nu, îl iau colegii lui, Alex Maxim sau Alexandru Grigoraş.

Suntem bine, avem o relaţie liniştită. Suntem împreună de patru luni, locuim împreună. Nici mie nu imi vine să cred că m-am implicat într-o relaţie serioasă atât de repede. Ne simţim bine la Târgu-Jiu, acolo avem prieteni, de ieşit mai ieşim în oraş, dar nu am ieşit niciodată în cluburi, nu ne place să ne pierdem nopţile. De gătit, gătesc, dar nu fac lucruri complicate, că nu le mancam şi nu are rost să pierd mult timp în bucătărie ca să aruncăm mâncarea", spunea vedeta.

Şi chiar dacă erau de puţin timp împreună, viitorul celor doi părea unul promiţător.

Se pare că cei doi s-au despărţit pentru că tinerelul Răduţ (22 de ani) are multe admiratoare, iar Gina (32 de ani) este foarte geloasă. În urma unei discuţii mai serioase şi aprinse, Gina a decis să-şi ia bagajele şi să se mute din nou în Bucureşti, anulându-şi toate planurile de sărbători cu fotbalistul, conform WoWbiz.

"De Crăciun petrec cu familia mea, iar de Revelion nu mai plec în Thailanda, s-ar putea să am treabă", a declarat Gina Pistol.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod