Tentativa de sinucidere a Oanei Zăvoranu. Cum a ajuns să-şi dorească moartea

Luni seara, Oana Zăvoranu a fost dusă de urgenţă la spital după ce a încercat să se sinucidă. Se pare că problemele pe care le are în ultimul timp au împins-o pe vedetă să ia o supradoză

Luni seara, Oana Zăvoranu a fost dusă de urgenţă la spital după ce a încercat să se sinucidă. Se pare că problemele pe care le are în ultimul timp au împins-o pe vedetă să ia o supradoză de somnifere, în urma căreia a stat inconştientă trei ore.

În ultima perioadă, bruneta acuza dureri de cap severe care nu îi dau pace:

"Vă iubesc şi chiar dacă nu sunt în "apele mele" din cauza unei cumplite dureri de cap, vă doresc o duminică frumoasă, lânga cel sau cea iubită, pentru că la sfârşitul zilei DRAGOSTEA e de fapt cea care te face să poţi continua şi atunci când simţi că nu mai poţi! Va pupicesc cu tot sufletelul meu", a scris Oana pe pagina personală de Facebook.

După cele întâmplate, mesajul poate fi interpretat ca unul ce prevestea că Oana se afla într-o stare de depresie  ce o putea împinge spre un gest necugetat.

În urmă cu o lună de zile, vedeta a fost din nou la spital pentru că şi-a pierdut cunoştinţa, dar medicii au externat-o spunând că starea ei de sănătate nu este gravă şi că este suspectă de sinuzită, problemă cu care s-a confruntat şi acum 10 ani.

În spatele problemelor medicale pe care le are, este posibil ca Oana să fi cedat atât fizic, cât şi psihic din cauza scandalurilor şi eşecurile de care a avut parte în ultima perioadă.

Scandalul vrăjitoarelor a urmărit-o pe vedetă mai mult de un an de zile.

Oana le-a denunţat pe Melisa şi Vanessa pentru că aceastea au convins-o să le cedeze maşina personală şi aurul în scopul unor ritualuri de vrăjitorie. Într-un exces de curaj, bruneta şi-a învins frica şi a reuşit să facă să fie pedepsite pentru şantaj şi înşelăciune. În acest proces, Zăvoranca l-a înfundat şi pe procurorul Max Bălăşescu pentru că ar fi pretins bani de la cunoştinţe ale celor două vrăjitoare şi a fost arestat pentru complicitate la luare de mită.

Ba mai mult, văzând ce i s-a întâmplat Oanei, surse apropiate vrăjitoarelor au declarat că acestea i-au adus răul:

"Oana a fost cel mai mare rău care s-a întâmplat vrăjitoarelor de la noi.

Nimeni nu le-a făcut ce le-a făcut ea. Ştiam că i se va întâmpla ceva rău, pentru că, prin ritual, vrăjitoarele au legat-o de ele". După ce au fost arestate Vanesa şi Melisa, restul vrăjitoarelor s-au unit şi au dezlănţuit cel mai greu blestem, asupra tuturor celor care le-au făcut rău, în frunte cu Oana. Iar nenorocirea să se întâmple la un an de la arestarea lor, să ştie lumea cât de mare e puterea vrăjitoarelor".

În plin proces şi bălăcăreală în direct, Oana Zăvoranu a reuşit să se împace cu mama ei, Mărioara Zavoranu. Şi această poveste este una mult mediatizată, cele două certându-se ani de-a rândul pe avere. Disputele mamă-fiică s-au desfăşurat cu multe vorbe grele şi procese după procese.

Şi cum nu era de ajuns, la începutul anului, Oana Zăvoranu a divorţat de Pepe după 8 ani de dragoste din cauza infidelităţii ei.

Chiar dacă a vrut să pară puternică, mâniată de orgoliu, regretele Oanei pentru căsnicia cu Pepe se resimt şi acum chiar dacă are o nouă relaţie cu Răzvan Dumitrescu. Căsătoria fostului soţ cu Raluca Pastramă, cât şi apariţia unui copil în viaţa celor doi, au facut-o pe vedetă să-şi dea seama că l-a pierdut definitiv.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod