Dansez pentru tine: Roxana Ionescu şi partenerul ei de dans vor locui împreună

Cel de-al 13-lea sezon "Dansez pentru tine" s-a încheiat desemnându-i câştigători pe Roxana Ionescu şi George Boghian. Şi chiar dacă partenerul de dans al vedetei are acum în cont 60.000 de

Cel de-al 13-lea sezon "Dansez pentru tine" s-a încheiat desemnându-i câştigători pe Roxana Ionescu şi George Boghian. Şi chiar dacă partenerul de dans al vedetei are acum în cont 60.000 de euro, surprizele nu se opresc aici. Mama Natură îl ia de sâmbătă acasă la ea.

Alăturarea este una inedită, mai ales că George nu ştie ce înseamnă familie, iar Roxana locuieşte singură de când a divorţat de soţul său.

"Nu i-am pregătit o cameră special. Va sta în living, important e că o să aibă unde să stea şi o să fie ok, sunt sigură.

Eu stau în trei camere, dar practic sunt două, pentru că una este transformată în dressing.

Nu am iubit, dar acum am un frate. De mică îmi doream un frăţior. Uite că s-a rezolvat, mai târziu, dar s-a rezolvat", a declarat vedeta pentru Click.

Gestul vedetei este unul foarte mare, iar laudele nu au întârzâiat să apară:

"Prietenii mei au fost foarte mândri de mine, îl iubesc pe George şi-l privesc ca pe un om pe care-l ştiu de foarte multă vreme, îi fac cadouri, mă întreabă de el.

Şi părinţii mei au fost foarte încântaţi că o să-l iau pe George la mine acasă. Ei chiar se gândiseră înainte la asta, dar nu au apucat să-mi spună. George va pleca la Dorohoi să mai rezolve câte ceva, iar de sâmbătă va locui la mine", a mai adăugat Roxana.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod