"Dansez pentru tine": Care dintre cele 3 bombe sexy va câştiga marele premiu?

Nicoleta Luciu, Oana Ioniţă şi Roxana Ionescu se luptă în această seară pentru marele premiu de la "Dansez pentru tine". Chiar dacă cele 3 vedete au şanse egale de câştig, Cornel Patrichi

Nicoleta Luciu, Oana Ioniţă şi Roxana Ionescu se luptă în această seară pentru marele premiu de la "Dansez pentru tine". Chiar dacă cele 3 vedete au şanse egale de câştig, Cornel Patrichi dă un verdict personal în calitate de fost jurat al emisiunii.

Pentru Cornel Patrichi lucrurile stau destul de simplu. Din punctul de vedere al fostului jurat nu există decât locul întâi şi doi, cel de-al treilea rămânând neocupat. Coregraful pariază pe prestaţia Oanei Ioniţă pe care o consideră o profesionistă şi speră ca ea să câştige marele premiu.

"Cine cred că va câştiga competiţia? Ori Oana Ioniţă, ori Roxana Ionescu.

Roxana pune mult suflet, dar Oana e mai profi, de aceea consider că are şanse mai mari", a declarat Cornel Patrichi pentru Click.

"Mie îmi plac profesioniştii, nu maidanezii. Există o vorbă printre balerini, aceea că dansatorii neprofesionişti sunt maidanezi. Oana se descurcă foarte bine. Este balerină, este absolventă de şcoală, iar asta se vede", a mai adăugat coregraful.

Dacă pe Mama Natură o clasează pe podium pe locul al 2-lea, de Nicoleta Luciu nici nu vrea să audă:

"Nicoleta Luciu este bâtă.

În primul rând, are o conformaţie prea înaltă. În al doilea rând, eu am văzut personajul la lucru de câteva ori şi drept dovadă spun că pe locul trei nu va fi nimeni".

Din finala care va începe la 8:30 pe Pro TV, toţi concurenţii vor avea de caştigat. Marele premiu constă în trofeul "Dansez pentru tine" şi 60.000 de euro, locul al doilea va fi răsplătit cu 20.000 de euro, iar locul al treilea cu 15.000 de euro, clasament care va fi stabilit prin votul publicului.

Surprizele serii vor fi cele trei cupluri formate din Horia Tecău şi Iulia Vântur, Inna şi Emil Rengle, Ioana Maria Moldovan şi Dan Cruceru, care vor dansa fiecare pentru câte un caz umanitar ce va fi răsplătit cu 3.000 de euro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod