Inna, în finala ”Dansez pentru tine”. Se antrenează intens la Buftea!

Chiar dacă are concerte peste concerte în toată lumea, Inna și-a făcut timp și pentru țara natală. Se pare că, vedeta a acceptat propunerea de a participa la finala ”Dansez pentru tine”

Chiar dacă are concerte peste concerte în toată lumea, Inna și-a făcut timp și pentru țara natală. Se pare că, vedeta a acceptat propunerea de a participa la finala ”Dansez pentru tine” pentru o cauză umanitară.

Cea mai recent apariție a sa a fost ca spectator la ”Vocea României” de marți seara, unde cântăreața a încercat să se familiarizeze cu studioul și cu atmosfera. La scurt timp, vedeta a început să se antreneze pentru dansul de vineri, promițând un show de zile mari, anunță Libertatea.

Deși participarea Innei în ”ringul viselor” este garantată, rămâne încă o surpriză ce stil va aborda și cine va fi partenerul acesteia.

Chiar dacă bruneta nu a confirmat în mod direct că va fi pe scenă vineri seară, aceasta a postat pe pagina sa personală de Facebook un comentariu care dă foarte clar de înțeles acest lucru.

”Sunt gata să dansez”, a fost comentariul Innei la o poză de abia postată.

Vineri seara va avea loc bătălia finală de la ”Dansez pentru tine”, unde se vor lupta din răsputeri Nicoleta Luciu, Oana Ioniță și Roxana Ionescu pentru a câștiga marele premiu.

La ora 8:30 se va da startul pentru câștigarea premiului de 60.000 de euro, rezultatul final fiind dat de voturile telespectatorilor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod