Daniela Crudu a ajuns piele şi os. Fanii sunt îngroziţi de corpul vedetei!

Catalogată drept una dintre cele mai sexy femei din showbiz, Daniela Crudu a trecut de-a lungul timpului prin numeroase transformări ale corpului. Dacă cu ceva timp în urmă asistenta era

Catalogată drept una dintre cele mai sexy femei din showbiz, Daniela Crudu a trecut de-a lungul timpului prin numeroase transformări ale corpului. Dacă cu ceva timp în urmă asistenta era rotunjoară şi sexy, acum a ajuns numai piele şi os, iar fanii nu se abţin să o critice.

O poză postată pe contul de Facebook al emisiunii "Un show păcătos", în care personajul principal este Daniela Crudu care apare alături de doi luptători, a stârnit controverse în rândul fanilor acesteia.

Îmbrăcată într-o rochiţă mulată, asistenta şi-a etalat silueta de nerecunoscut. Din cauza dietei drastice pe care o ţine, Daniela a recunoscut că a slăbit aproximativ opt kilograme, dar că mănâncă sănătos şi face mult sport. Mulţi dintre cei care au comentat la fotografie o acuză pe asistentă că adoptă dieta Biancăi Drăguşanu, bazată pe înfometare.

"Urâtă eşti Daniela aşa schiloadă! Tu nu ai oglindă să vezi că eşti anorexică?"

"Nu pot sa cred, poza e făcută în Africa?"

"Daniela arată ca o somaleză...oribil...arăta aşa fain înainte...Mănâncă, femeie, că o să creadă lumea că ai cancer"

"Crudu a învăţat să mănânce după "dieta" Biancăi Drăguşanu...o roşie pe zi!!:)) Poate şi Crudu zice că oasele ei sunt sexy!!!", sunt câteva dintre comentariile răutăcioase ale fanilor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod