"Dansez pentru tine": Nicoleta Luciu a ajuns să-şi vadă copiii doar în poze

De când participă la"Dansez pentru tine", Nicoleta Luciu se dedică trup şi suflet competiţiei. Chiar dacă are probleme de sănătate şi apucă să-şi vadă familia foarte puţin, vedeta face

De când participă la"Dansez pentru tine", Nicoleta Luciu se dedică trup şi suflet competiţiei. Chiar dacă are probleme de sănătate şi apucă să-şi vadă familia foarte puţin, vedeta face faţă ritmului şi se luptă pentru partenerul ei de dans.

Multele ore de antrenament au adus-o pe focoasa brunetă în situaţia în care nu mai are prea mult timp liber. Chiar dacă susţine că a ajuns să-şi vadă cei patru copilaşi mai mult prin poze, vedeta nu se dă bătută şi este fericită că a ajuns atât de departe la "Dansez".

"Până-n prânz şi după masă stau cu ei, dar în rest îi văd doar în poze.

Zsolt Jr. nu apucă să mă vadă seara la "Dansez", pentru că la ora aia doarme, dar mă vede în reluare", a spus vedeta pentru "Poveştiri adevărate", citată de CanCan.

În ciuda faptului că este accidentată şi îi este tare de dor de micuţii ei, Nicoleta se îmbărbătează singură şi rămâne o optimistă.

"Am două coaste înfipte în organe, degetele de la picioare sparte şi nu mai am unghii".

"E ok, trebuie să ne simţim bine şi să emanăm energie pentru că muncim aici pentru realizarea unor visuri", a mai adăugat vedeta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod