Bianca Drăgușanu: “Nu îmi aduc aminte cu drag de Sărbătorile în familie.”

Chiar dacă acum Bianca Drăgușanu are aproape tot ce și-a dorit, vedeta a trebuit să treacă prin multe ca să ajungă ceea ce este. Și chiar dacă are o viață frumoasă, nimic din ce are acum

Chiar dacă acum Bianca Drăgușanu are aproape tot ce și-a dorit, vedeta a trebuit să treacă prin multe ca să ajungă ceea ce este. Și chiar dacă are o viață frumoasă, nimic din ce are acum nu umple golul produs de o copilărie nefericită.

Mulți o invidiază pentru viața pe care o are acum și pentru luxul în care trăiește, dar nimeni nu ar vrea să aibă parte de asta dacă ar trebui să treacă prin chinurile din copilăria vedetei. Și deși pare o femeie puternică, traumele din adolescență încă o marchează pe roșcată.

Aseară la CanCan TV, Bianca a povestit câteva din întâmplările care au marcat-o.

A încercat să-și împace părinții, a avut grijă de sora ei și nu a simțit că are o familie, fapt pentru care Bianca o să îi ofere copilului ei tot ce nu a avut ea. Acum, roșcata are grijă de familia sa pe care o întreține din câștigurile sale.

"Nu am avut parte de o familie unită. Sunt puține dățile în care îmi aduc aminte cu drag de Sărbătorile în familie. Acum urmează Sărbătorile și ăa simt un pic deprimată. Nu știu exact care este primul Crăciun în familie.

Singurul lucru pe care mi-l aduc aminte din copilăriă este că eram un copil năzdrăvan și singura mea ocupație era să îi împac pe ei doi. Nu le-am cerut explicații părinților mei. Trecând prin aceste situații, când voi avea eu un copil, îl voi feri de toate aceste necazuri", a spus Bianca pentru CanCan.

"Parinții s-au despărtit, s-au certat, s-au împăcat. Tata a plecat de acasă și lucrurile au luat-o razna. Eu făceam numai ce vroiam, eram un copil foarte năzdrăvan. Părinții erau mai tot timpul plecați și atunci aveam eu grijă de sora mea și de mine.
Deveneam femeie și nici nu îmi dădeam seama. M-am mutat cu tata ca să o conving pe mama să se împace, dar nu am reușit
", a mai adăugat roșcata.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod