Teo Trandafir a trecut peste divorţ, este optimistă şi nu regretă nimic

Căsnicia dintre Teo Trandafir şi Constantin Iosef s-a terminat după doar şase luni de când şi-au unit destinele. Chiar dacă nu au avut o relaţie de lungă durată, despărţirea dintre cei doi

Căsnicia dintre Teo Trandafir şi Constantin Iosef s-a terminat după doar şase luni de când şi-au unit destinele. Chiar dacă nu au avut o relaţie de lungă durată, despărţirea dintre cei doi i-a adus multă suferinţă fostei prezentatoare TV. La doar două luni de la separare, vedeta pare că şi-a revenit şi se gândeşte cu optimism la viitor.

Invitată la emisiunea CanCan TV, Teo Trandafir a povestit cu lacrimi în ochi despre perioada frumoasă pe care a petrecut-o alături de fostul ei soţ.

Pe lângă cuvintele emoţionante pe care le-a avut la adresa lui Constantin Iosef , vedeta a părut mai optimistă şi mai hotărâtă ca oricând să o ia de la capăt.

"Iosef a fost raza mea de soare. Tot ce am trăit a fost minunat. Ce mi s-a întâmplat a fost foarte tare, căsătoria şi relaţia cu el. Nu îmi arăt dramele nimănui. Toţi avem drame şi ne e greu, mai bine nu le mai povestim. Trebuie să privim cu umor spre viitor", a spus Teo.

Fosta prezentatoare TV a recunoscut că i-a fost foarte greu după divorţ, dar fetiţa ei, Maia, i-a fost de ajutor.

"Au fost momente grele după divorţ, dar am supravieţuit.

Mi-am păstrat graţia şi demnitatea după divorţ. Fetiţa mea m-a ajutat", a mai adăugat vedeta.

Discretă ca întotdeauna, Teo Trandafir a dovedit încă o dată că este o femeie puternică. Cu ceva timp în urmă, vedeta a avut probleme de sănătate grave peste care a trecut cu ajutorul medicilor şi a apariţiei fostului soţ în viaţa ei. A fost nevoită să renunţe la televiziune, dar niciodată nu a ieşit public cu problemele ei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod