Prigoană îşi dă jumătate din avere ca să o recucerească pe Adriana Bahmuţeanu

După ce în vara anului trecut, Adriana Bahmuţeanu l-a părăsit pe Silviu Prigoană, acum cei doi îşi negociază o nouă reîmpăcare. Pentru că vedeta TV îşi găsise un alt partener, omul de

După ce în vara anului trecut, Adriana Bahmuţeanu l-a părăsit pe Silviu Prigoană, acum cei doi îşi negociază o nouă reîmpăcare. Pentru că vedeta TV îşi găsise un alt partener, omul de afaceri a decis să îşi recucerească fosta soţie chiar cu preţul averii sale.

Odată cu plecarea ei din căminul conjugal, Prigoană a concediat-o pe Adriana din funcţia de director al postului Etno TV. După ce aceasta s-a mutat cu cei doi copii ai lor într-o altă locuinţă, afaceristul a refuzat orice dialog cu ea timp de jumătate de an.

Au divorţat, iar vedeta nu a avut dreptul la nimic din averea lui, ci doar pensia alimentară stabilită de instanţă.

Însă, de Revelion, Adriana Bahmuţeanu a cunoscut un bărbat mai tânăr ca ea cu care a început o nouă relaţie. Când lucrurile păreau că se liniştesc în viaţa ei, Prigoană a realizat că o pierde şi a reapărut în peisaj ca să o recucerească.

Se pare că, în urma mai multor negocieri dintre Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu, cei doi au ajuns la o înţelegere.

Surse apropiate vedetei spun că, ea şi fostul soţ au încheiat la notar acte conform cărora vedeta va primi 51% din acţiunile posturile Taraf TV şi Etno TV. Dacă aceste lucruri se adeveresc, Adriana ar trebui să se întoarcă în zilele ce urmează la conducerea postului Etno TV.

Conform Click.ro, Bahmu va continua cu emisiunea "Începe Bahmu", de la Antena 2, dar va ocupa şi funcţia de director al postului Etno TV pe care o deţinea de acum doi ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod