Master Chef: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu revin la Pro TV

Prima ediţie a noului sezon Master Chef începe în această seară de la 20.30, pe Pro TV. În fiecare marţi, juraţii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu îi vor testa în

Prima ediţie a noului sezon Master Chef începe în această seară de la 20.30, pe Pro TV. În fiecare marţi, juraţii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu îi vor testa în stilul lor caracteristic pe ucenicii participanţi .

Show-ul va urmări tiparul primului sezon, dar vor fi şi premiere şi multe alte surprize. În această seară, cei trei juraţi vor fi puşi în faţa unei provocări: un preparat pe care nu l-au mai gustat niciodată gătit de concurenţi. Primele ediţii vor avea la bază preselecţiile făcute de juriu, unde concurenţii se vor lupta să intre în cursa pentru marele premiu.

Pe lângă probe surpriză, câţiva dintre foştii concurenţi ai primului sezon vor avea un rol important în alegerile făcute.

Câştigătorul Petru Buiuca şi colegii acestuia, Sidia Sissoko şi Mimi Nicolae, îşi vor face prezenţa din nou în studioul Master Chef.

La fel cum ne-au obişnuit, cei trei juraţi vor fi destul de duri şi nu vor trece cu vederea peste nicio greşeală a concurenţilor, dar vor avea şi cuvinte de laudă pentru cei care merită.

"Să vă aşteptaţi la un jurat cu aceleaşi replici acide şi aceleaşi ieşiri vulcanice. Concurenţii sunt mai curajoşi decât cei de anul trecut şi cu un scop bine definit, şi anume să câştige MasterChef. Acum că au văzut primul sezon, ştiu cam la ce să se aştepte în ceea ce priveşte cerinţele şi exigenţele juriului, aşadar au venit pregătiţi pentru presiune şi muncă", a spus Chef Florin Dumitrescu.

"Avem câteva momente interesante pentru noul sezon "MasterChef", concurenţi care ne-au scos din minţi şi concurenţi care ne-au făcut să râdem, dar şi concurenţi care într-adevăr ne-au demonstrat că merită şortul", a mai adăugat acesta.

Juraţii ne garantează că ediţiile unde vor fi prezentate preselecţiile vor fi şi amuzante, dar şi enervante.

"Cele mai haioase, dar şi cele mai enervante sunt fără doar şi poate momentele de la preselecţie", a declarat Cătălin Scărlătescu.

Şi Sorin Bontea mărturiseşte că alegerile pe care le vor face vor fi cele mai bune şi vor promova doar concurenţii cu adevărat talentaţi: "Deciziile le luam cum credem fiecare de cuviinţă, dar în acelaşi timp am încredere în deciziile luate de colegii mei.

Avem gusturi şi păreri diferite despre bucătărie, suntem chefi cu stiluri diferite, dar până la urmă în asta cred că stă farmecul. Ne completăm de minune, iar în echipă reuşim să luam cea mai bună decizie atunci când avem de făcut alegerea de a da sau nu şortul".

Participanţii la competiţie sunt toţi diferiţi ca profesie: ingineri, economişti, studenţi sau casnice, dar sunt legaţi în acelaşi timp de pasiunea pentru gătit şi dorinţa de a câştiga premiul de 50.000 de euro. Ba mai mult, unul dintre ei a renunţat la locul său de muncă stabil pentru a putea participa la concurs.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod