Oana Zăvoranu a avut o relaţie cu Claudiu Niculescu, dar l-a părăsit pentru Pepe

Cu mulţi ani în urmă, Oana Zăvoranu a trăit o poveste de dragoste cu fostul fotbalist Claudiu Niculescu, relaţie de care nimeni nu a ştiut nimic până acum. Se pare că vedeta l-ar fi

Cu mulţi ani în urmă, Oana Zăvoranu a trăit o poveste de dragoste cu fostul fotbalist Claudiu Niculescu, relaţie de care nimeni nu a ştiut nimic până acum. Se pare că vedeta l-ar fi părăsit pe actualul antrenor în momentul în care l-a cunoscut pe Pepe.

Claudiu Niculescu era căsătorit pe atunci cu Lidia, dar asta nu i-a împiedicat pe cei doi să aibă o scurtă şi intensă relaţie. La momentul respectiv, Oana şi Claudiu se afişau împreună la evenimente mondene, dar şi în cluburi. Iubirea dintre ei s-a consumat rapid, pentru că Zăvoranca l-a cunoscut pe Pepe, care avea să-i devină soţ mai târziu.

Apropiaţi ai fostului dinamovist au mărturisit pentru Libertatea că acesta era îndrăgostit până peste cap de brunetă: "Era înnebunit după ea. Parcă îi luase minţile". Şi Mărioara Zăvoranu confirmă aventura acestora, dar precizează faptul că atât Pepe, cât şi Claudiu au fost la fel de nepotriviţi pentru fiica sa.

"Nu cunosc amănunte, vă daţi seama. Dar vă pot spune că au ieşit împreună în cluburi de mai multe ori. Erau prieteni, cel puţin aşa mi-a povestit Oana la vremea respectivă"
, a spus mama Oanei.

Aceeaşi sursă a dezvăluit faptul că nimic din ce iese la iveală nu este întâmplător. Vedeta va juca în curând într-un serial pe Antena 1, având rolul unei iubite de fotbalist, rol care i se potriveşte perfect.

În prezent, Oana Zăvoranu are o relaţie cu Răzvan Dumitrescu, iar Claudiu Niculescu este căsătorit cu Diana Munteanu, prezentatoarea "Conferinţei de presă" de la Antena 2, cu care are şi un copil.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod