Încă o idilă iese la iveală: Simona Gherghe a avut o relaţie cu Mircea Radu

După ce s-a aflat de idila dintre Oana Zăvoranu şi Claudiu Niculescu, un alt cuplu secret iese la iveală. Apropiaţi ai Simonei Gherghe au confirmat faptul că aceasta ar fi avut o relaţie cu

După ce s-a aflat de idila dintre Oana Zăvoranu şi Claudiu Niculescu, un alt cuplu secret iese la iveală. Apropiaţi ai Simonei Gherghe au confirmat faptul că aceasta ar fi avut o relaţie cu Mircea Radu cu mult timp în urmă.

Totul a început de când pe primele pagini ale ziarelor a apărut ştirea conform căreia prezentatoarea de la "Acces direct" a renunţat la nunta cu un fost iubit, chiar dacă cei doi aveau totul pregătit. De aici a pornit curiozitatea ziariştilor de a afla care ar fi misteriosul motiv care a dus la despărţire.

Simona Gherghe a avut o relaţie cu Octavian Tudorache pe vremea când vedeta locuia încă la Iaşi.

Cei doi îşi planificase nunta şi aveau o relaţie foarte serioasă. Din momentul în care prezentatoarea s-a transferat la Bucureşti, povestea de dragoste cu Octavian s-a încheiat la iniţiativa acesteia. Chiar dacă fostul ei iubit a venit după ea în Capitală, surse apropiate vedetei au declarat că odată ce l-a cunoscut pe Mircea Radu la locul de muncă, aceasta a rupt logodna.

"Totul între Simona şi Mircea a început în mai 2002, în seara de Înviere, atunci când Antena 1 a difuzat un show caritabil, prezentat de Dan Negru, în care vedetele postului au dansat şi s-au supus unor probe amuzante.

Când s-au tras la sorţi perechile, Simona Gherghe a picat cu Mircea Radu! Seara, Octavian şi Simona urmau să se întâlnească la Romexpo şi să meargă la o biserică, la slujba de Înviere, dar până la urmă, după show, Simona s-a dus la biserică, alături de o prietenă, dar fără Octavian, ci cu Mircea!", a declarat un apropiat al cuplului pentru Wowbiz.ro.

Se pare că o idilă între Simona şi Mircea Radu s-a înfiripat în timpul relaţiei cu Octavian, ca mai apoi moderatoarea să se despartă de iubitul ei de atunci invocând motivul că şi-a găsit pe altcineva.

"Apoi, Simona a crezut că legătura ei cu Mircea va deveni publică, spera asta, era foarte îndrăgostită de el.

Dar nu s-a întâmplat aşa. După câteva luni de discreţie absolută, Mircea s-a îndepărtat de Simona, care a suferit îngrozito. S-a şi îngrăşat destul de mult în acea perioadă", a spus un fost coleg de muncă al Simonei pentru ziarul citat.

Contactat telefonic de reporterii wowbiz, Octavian Tudorache, fostul iubit al Simonei, a fost rezervat în declaraţii, dar a confirmat indirect această informaţie.

"Pfff... De unde şi cum aţi reuşit să aflaţi informaţia asta? Îmi pare rău, vă rog să mă înţelegeţi, nu pot să comentez nimic!"

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod