Randi de la Morandi, probleme cu legea. Artistul este acuzat de evaziune fiscală!

Andrei Ştefan Ropcea, cunoscut sub numele de Randi, este acuzat de evaziune fiscală după ce poliţiştii şi procurorii au efectuat mai multe percheziţii în locuinţa artistului şi în alte trei

Andrei Ştefan Ropcea, cunoscut sub numele de Randi, este acuzat de evaziune fiscală după ce poliţiştii şi procurorii au efectuat mai multe percheziţii în locuinţa artistului şi în alte trei locaţii. Cântăreţul este cercetat pentru că nu ar fi plătit taxe statului în valoare de aproximativ 100.000 de euro.

În această dimineaţă, Randi împreună cu alte trei persoane, printre care şi fratele său, au fost ţintele poliţiştilor ilfoveni. Aceştia au efectuat patru percheziţii în locuinţa artistului, a fratelui său, la contabila societăţii şi la sediul firmei pe care o deţine.

Se pare că prietenul lui Marius Moga este acuzat că ar fi adus statului un prejudiciu de 100.000 de euro, bani obţinuţi prin intermediul firmei de impresariat pe care o deţine împreună cu fratele său.

Cântăreţul ar fi organizat evenimente artistice, iar onorariile obţinute nu au fost declarate. Taxele neplătile statului l-au adus pe Randi şi pe celelalte trei persoane la sediul poliţiei Ilfov pentru audieri, spune Libertatea.

Andrei Ropcea este originar din Piteşti şi a devenit cunoscut datorită colaborării cu Marius Moga.

Trupa din care fac parte cei doi se numeşte Morandi şi a debutat în anul 2005. Prima lor piesă "Love me" de pe albumul "Reverse" l-a lansat pe piaţa muzicală şi l-a clasat pe locuri fruntaşe în topurile de specialitate. Succesul trupei a fost într-o permanenţă ascensiune, melodii precum "Beijo Uh-La-La", "Falling Asleep", "Angels", "Save Me" sau "Colors" le-a garantat concerte şi colaborări atât în ţară, cât şi în străinătate. Din 2011, şi-a început cariera solo cu hitul "Anybody".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod