Liviu Vârciu: ”Eu și Adelina nu mai putem fi împreună. Am pus capăt relației!”

Au divorțat în urmă cu câtiva ani, dar au decis să mai ofere încă o șansă relației lor. Cu ocazia botezului fiicei lui Pepe de acum o lună, Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu s-au

Au divorțat în urmă cu câtiva ani, dar au decis să mai ofere încă o șansă relației lor. Cu ocazia botezului fiicei lui Pepe de acum o lună, Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu s-au împăcat și păreau mai fericiți ca niciodată. Cei doi s-au despărțit din nou, dar susțin că vor rămâne prieteni.

Nimeni nu dădea nicio șansă relației pe care cei doi au reluat-o după o pauză semnificativă, dar lor nu le-a păsat și au încercat să facă ca lucrurile să meargă bine. La doar o lună de la împăcare, Vârciu și Adelina s-au despărțit de comun acord, fără scandal și cât mai rezervați în declarații.

Aseară, Liviu Vârciu a decis să vorbească pentru prima dată despre motivele despărțirii, resemnat și împăcat că a mai încercat o dată.

"Lucrurile s-au schimbat.

Adelina s-a schimbat. Eu m-am schimbat. Am căzut amândoi de comun acord să batem palma și să nu ne mai chinuim. Din punctul meu de vedere, nu mai era relația așa frumoasă ca atunci când ne-am cunoscut. M-am gândit cât am putut la relația asta și toate mi-au dat cu virgulă. Îmi pare rău că am dezamăgit, dar nu pot să continui această relație și sper ca tțti cei care m-au susținut să mă înțeleagă că nu s-a mai putut așa. Viața mea continuă cu sau fără Adelina. Am încercat încă o dată și am văzut că nu putem.
Aveam o gheară în suflet, gheara nu o mai am", a spus
Varciu pentru Wowbiz.ro.

Prezentatorul admite că n-o să mai iubească pe nimeni cum a iubit-o pe Adelina, dar e optimist că își va găsi o parteneră așa cum își dorește.

"Sunt convins că se poate să îmi refac viața. Fiecare iubire este aparte. Nu pot să mai iubesc cum am iubit-o pe Adelina. Sunt conștient că nici cu ea nu o să mai am liniște și o relație. Și ea e conștienta de asta. Am spus STOP și asta e.

Nimeni nu știe cu adevărat problemele noastre.

Eu am pus capăt, de comun acord cu ea. Motivele sunt foarte multe și nu vreau să le discut. Le-am discutat foarte mult la televizor, mai mult decât trebuia să discut", a mai adăugat acesta.

Nici Adelina nu a dat detalii despre controversata relație, dar a avut câteva cuvinte frumoase de spus:

"A fost ceva frumos, care s-a încheiat. Am făcut un pact cu mine să nu mai vorbesc public despre relaţia asta. Eu mă simt eliberată, nu mă mai întorc în trecut".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod