Botezatu şi Anda Adam le fac în ciudă foştilor iubiţi, Bianca şi Victor

De când s-a despărţit de Victor Slav, Anda Adam este surprinsă tot mai des prin cluburi în compania unor bărbaţi celebri. Cel mai recent, cântăreaţa a fost fotografiată alături de

De când s-a despărţit de Victor Slav, Anda Adam este surprinsă tot mai des prin cluburi în compania unor bărbaţi celebri. Cel mai recent, cântăreaţa a fost fotografiată alături de Cătălin Botezatu, aceştia fiind foarte apropiaţi unul de celălalt.

Nu ştim dacă este pură coincidenţă sau o urmă de răzbunare din partea lor, dar Cătălin Botezatu şi Anda Adam par a le face în ciudă foştilor parteneri. Acum câţiva ani, Bianca Drăguşanu trăia o poveste de iubire cu Botezatu, iar anul trecut Victor Slav şi Anda Adam încă formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc.

Acum situaţia e schimbată radical.

La scurt timp după despărţirea de Anda Adam, prezentatorul meteo a început o relaţie cu Drăguşanca, relaţie care încă rezistă şi care creează invidii în rândul celor din jur.

Şi ca tabloul să fie perfect, în acest weekend, cântăreaţa şi designerul au fost surprinşi într-un club din Capitală, semn că s-ar înfiripa o idilă între cei doi.

După cum relatează Cancan.ro, Botezatu şi Anda Adam au stat la aceeaşi masă şi au dansat lasciv unul în braţele celuilalt.

Ba mai mult, Botezatu a atentat la formele apetisante ale vedetei, neputând să-şi ia privirea de la bustul generos al acesteia. Deşi îmbrăţisările designerului şi şoptitul la ureche arată că cei doi se plac, se pare că motivul a fost doar muzica mult prea tare.

"Nu am făcut nimic. Cu Anda am stat de vorbă doar, eram în club, nu ne auzeam", a spus Cătălin pentru Cancan TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod