E oficial! Roxana Vancea a plecat de la "Neatza cu Răzvan şi Dani"

Au trecut doi ani de când Roxana Vancea şi-a început cariera de asistentă la "Neatza cu Răzvan şi Dani", dar acum planurile ei o despart de emisiunea care a consacrat-o. Se pare că "vecina" a

Au trecut doi ani de când Roxana Vancea şi-a început cariera de asistentă la "Neatza cu Răzvan şi Dani", dar acum planurile ei o despart de emisiunea care a consacrat-o. Se pare că "vecina" a primit o propunere de la departamentul de ştiri al aceluiaşi trust.

Roxana Vancea a fost aleasă în martie 2011 pentru postul de asistentă a celor doi matinali şi a reprezentat cu brio acest rol până în această dimineaţă. Acum doi ani, dintre cele 1315 fete înscrise la casting, Roxana a ieşit în evidenţă prin naturaleţea ei şi prin formele sale apetisante care au convins cu uşurinţă că ea trebuie să câştige.

Daniela Crudu a fost astfel înlocuită de o tânără sexy care a reuşit să se facă plăcută de întreaga echipă.

Fosta asistentă a terminat Grupul Şcolar Energetic Nr. 1 din Târgu Jiu, dar a absolvit şi Facultatea de Sport şi Educaţie Fizică din Bucureşti. Corpul bine lucrat, dar şi faptul că a fost fotomodel au ajutat-o enorm în rolul de asistentă perfectă.

Iniţial s-a spus că Roxana lipseşte în această dimineaţă de la emisiune din cauza unor probleme personale, ca mai apoi Dani Oţil să anunţe că a plecat definitiv din echipa lor.

"Roxana a facut upgrade.

A primit o ofertă interesantă de la colegii serioşi de la ştiri. Probabil va lucra pe secţiunea meteo sau sport. În sfârşit va fi şi ea un om mare", a declarat Dani.

Pentru fosta lor colegă, băieţii nu au avut decât cuvinde de laudă şi s-au arătat încântaţi că va avansa în carieră.

"Noi mai încheiem un capitol, mai povestim de bine de o vecină. Îi mulţumim pentru cã nu a întârziat niciodatã la birou. A fost un coleg super serios şi ne-a ajutat ori de câte ori am avut nevoie. Mulţumim tare mult, Roxana! Sperãm sã te vedem cât mai repede la tv!", a mai adăugat Dani.

Comunicatul oficial de presă ne anunţă că Roxana îşi dorea de ceva vreme să intre în departamentul de ştiri, iar în momentul în care a primit o ofertă de a prezenta ştirile meteo, aceasta a acceptat imediat.

În momentul de faţă, fosta asistentă este în probe la Antena 3 şi se pregăteşte intens pentru o nouă etapă din viaţa ei.

"De micã mi-am dorit sã fiu prezentatoare, iar cei doi ani petrecuţi în compania bãieţilor m-au ajutat sã înţeleg ce înseamnã munca în televiziune. Le mulţumesc cã mi-au oferit şansa de a învãţa de la ei, sunt nişte pofesionişti” , a declarat Roxana Vancea.

Surse din Antena 1 afirmă că Răzvan şi Dani vor începe un nou casting pentru a-şi alege asistenta, dar că Daniela Crudu nu este momentan o variantă pentru acest post, în ciuda speculaţiilor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod