Nicoleta Luciu a scăpat de vergeturile de pe sâni. Vezi cum a reuşit!

Nicoleta Luciu a devenit cunoscută datorită bustului ei generos şi natural. După ce a născut patru copii, vedeta şi-a pierdut din calităţile sale fizice şi a decis să-şi pună silicoane.

Nicoleta Luciu a devenit cunoscută datorită bustului ei generos şi natural. După ce a născut patru copii, vedeta şi-a pierdut din calităţile sale fizice şi a decis să-şi pună silicoane. Vergeturile au fost inevitabile, dar a scăpat de ele cu ajutorul unei intervenţii cu laser.

După ce a adus pe lume primul său copil, Nicoleta Luciu nu a întâmpinat mari probleme privind revenirea la formele de dinaintea sarcinii. Însă, acest lucru nu s-a întâmplat şi la a doua sarcină. Pentru că a fost gravidă cu tripleţi, corpul Nicoletei s-a transformat radical şi a rămas fără sânii care au consacrat-o. La câteva luni după ce i-a născut pe Kim, Kevin şi Karoly, bruneta s-a dus la o clinică particulară pentru a-şi pune silicoane de jumătate de kilogram fiecare. Din cauza greutăţii acestora, dar şi pentru că a slăbit foarte mult, Nicoleta a dat piept cu inevitabilele vergeturi.

Pentru că trebuia să arate perfect, atât pentru soţ, cât şi pentru public, Luciu şi-a făcut numeroase intervenţii cu laserul care au scăpat-o de vergeturi.

"Am avut vergeturi, este adevărat. Le-am făcut pentru că am slăbit. Acum însă sunt fericită pentru că am scăpat de ele. Am din nou sânii perfecţi şi sunt foarte mândră. Doctorul Kasem mi-a scos vergeturile cu laserul şi acum nu mai am nimic. Am pielea netedă şi frumoasă", a declarat bruneta pentru Wowbiz.ro.

Ba mai mult, wowbiz.ro a dezvăluit că vedeta cheltuie lunar aproximativ 4.000 de euro pe lună pentru tratamente de înfrumuseţare. Se pare că aceasta face două vizite pe săptămână la remodelare corporală, tonifiere, dar şi regenerare facială.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod