Kinga face primele dezvăluiri despre presupusa relaţie cu soţul Nicoletei Luciu

La şase luni de când au apărut fotografii cu ea şi soţul Nicoletei Luciu în ipostaze compromiţătoare pe un iaht, Kinga Sebastyen face primele declaraţii în legătură cu acest subiect. Dacă

La şase luni de când au apărut fotografii cu ea şi soţul Nicoletei Luciu în ipostaze compromiţătoare pe un iaht, Kinga Sebastyen face primele declaraţii în legătură cu acest subiect. Dacă în momentul scandalului a refuzat orice comentariu, acum spune că totul a fost o minciună şi că este foarte supărată pe presa din România.

Dacă pentru Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo lucrurile par să fi intrat în normal, Kinga Sebastyen încă este afectată de acel scandal. Într-un interviu acordat pentru Kanal D, antrenoarea de kangoo jumps a fost foarte deranjată de întrebările care i se puneau.

În momentul în care un reporter i-a cerut să explice de ce nu a ieşit cu clarificări în toiul scandalului, aceasta a plecat iritată şi a refuzat să mai poarte un dialog, spune Libertatea.

Înainte de acest episod, Kinga a apucat să precizeze că tot ce s-a vehiculat în presă au fost numai minciuni şi că aşteaptă momentul când adevărul o să iasă la iveală.

"Sunt foarte supărată pe presă pentru că a scris numai minciuni. Eu mi-am văzut de treaba mea, am muncit mult, mi-am continuat munca mea.

Prietenii mei m-au susţinut în acea perioadă. Au fost minciuni care într-o zi or să iasă la iveală", a spus Kinga pentru ştirile de la Kanal D.

În luna octombrie a anului trecut, la doar şase luni de la căsătorie, soţul Nicoletei Luciu a fost surprins în compania unei femei de origine maghiară, pe nume Kinga Sebestyen. Omul de afaceri a participat la o petrecere pe un iaht, împreună cu Kinga şi o altă persoană. Imaginile pe care paparazzi le-au surprins sunt destul de clare, Zsolt fiind filmat sărutându-se şi dansând cu femeia în vârstă de 38 de ani, pe puntea iahtului de lux.

După mai multe pahare, momentele de tandreţe par să se transforme într-un scandal de proporţii. Soţul Nicoletei a devenit brusc violent şi a început să arunce cu sticle, să ţipe şi să o agreseze pe Kinga. De dragul celor 4 copii pe care îi au împreună, Nicoleta Luciu şi soţul ei s-au împăcat şi depun eforturi mari pentru a fi o familie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod