Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil s-au mutat împreună. Urmează nunta?

În urmă cu o lună, Dani Oţil locuia în garsoniera lui din zona Vitan, o locuinţă deloc încăpătoare pentru el şi celebra lui iubită. La începutul lui februarie, prezentatorul de la 'Neatza

În urmă cu o lună, Dani Oţil locuia în garsoniera lui din zona Vitan, o locuinţă deloc încăpătoare pentru el şi celebra lui iubită. La începutul lui februarie, prezentatorul de la 'Neatza s-a mutat într-o vilă cu două etaje dintr-o zonă rezidenţială din Ilfov. Această schimbare poate avea la bază dorinţa de a-şi întemeia o familie cu Mihaela Rădulescu.

Chiar dacă nimeni nu le dădea vreo şansă, Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil au o relaţie care durează deja de cinci ani.

Faptul că cei doi îşi consumă iubirea mai mult la distanţă, nu constituie un impediment pentru a forma o familie.

Ba mai mult, prezentatorul matinalului a făcut tot posibilul ca în decurs de un an să-şi achiziţioneze o locuinţă mult mai spaţioasă într-un cartier de lux. Chiar dacă diva stă mai mult plecată din România, Dani vrea să îi ofere tot confortul de care are nevoie atunci când locuiesc împreună. Confirmarea vine chiar de la el, nu se pune problema ca Mihaela să-l viziteze doar, ci ei locuiesc mai nou împreună atunci când ea se întoarce în ţară.

"Mihaela nu mă vizitează când vine în România.

Ea aici stă, cu mine, când e în ţară. Stau dovadă nişte dulapuri pline cu lucruri care nu mai încap", a spus Dani Oţil pentru Ciao, citat de Wowbiz.ro.

Vila cuplului Rădulescu - Oţil este situată într-un cartier rezidenţial din Corbeanca, iar vecinul lor este nimeni altul decât Răzvan Simion, colegul de matinal a lui Dani. Cei doi au vile aproape identice şi stau gard în gard, fapt ce evidenţiază prietenia strânsă dintre ei. Investiţia în acest imobil a costat aproximativ 100.000 de euro şi este singura din cartier care dispune si de garaj, dar şi de alte utilităţi importante pentru prezentator, conform Click.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod