Motivele care au dus la despărţirea dintre Mihai şi Iulia Albu

După opt ani de căsnicie, Iulia şi Mihai Albu au decis de comun acord să se despartă şi să o ia fiecare pe un alt drum. Chiar dacă cei doi nu au dezvăluit motivele pentru care s-a ajuns la

După opt ani de căsnicie, Iulia şi Mihai Albu au decis de comun acord să se despartă şi să o ia fiecare pe un alt drum. Chiar dacă cei doi nu au dezvăluit motivele pentru care s-a ajuns la divorţ, gurile rele spun că găina buclucaşă sau cariera în plină ascensiune a soţiei creatorului de pantofi l-a determinat pe acesta să-şi dorească divorţul.

Actele divorţului au fost întocmite acum două săptămâni, dar între Iulia şi Mihai distanţarea s-a produs treptat în ultimii doi ani. Chiar dacă au împreună o fetiţă de numai trei anişori care are nevoie de o familie, pentru cei doi nu a fost un motiv de a rămâne uniţi. Ba mai mult, editorul de modă s-a mutat deja din căminul conjugal într-un alt apartament, dar în acelaşi bloc cu creatorul de pantofi, dat fiind faptul că fetiţa lor a rămas alături de Iulia.

"Drumurile noastre se despart, am hotărât să meargă fiecare pe drumul lui.

Sunt foarte încântat de fetiţa mea şi micuţa va rămâne la Iulia, deşi mi-aş fi dorit să rămână la mine. Eu mă voi ocupa necondiţionat de fiica mea şi voi fi lângă ea. Nu ne-am mai potrivit să mergem pe acelaşi drum. Rămânem în acelaşi bloc, dar în apartamente diferite. La noapte va fi prima în care vom dormi separaţi. Nu mi-am dorit să ajung în această ipostază, dar cred că aşa e cel mai bine şi mai ales şi pentru fiica mea", a declarat Mihai pentru ProTV.

Apropiaţii cuplului spun că motivele separării sunt multe, dar cel mai important ar fi că Iulia Albu a intrat în lumea modei şi asta stârneşte invidie şi gelozie din partea fostului său soţ. Chiar aceasta a declarat că dorinţa ei de a avea o carieră din acelaşi domeniu ca şi Mihai a constituit o problemă majoră.

"El a cerut divorţul, este regratabil, dar nu am de ce să mă ascund.

Planurile noastre au fost se pare diferite. Vina e împărţită. Faptul că am o carieră nu este pe placul majoritatii bărbaţilor, a fost o problemă şi faptul că lucram în acelaşi domeniu. Niciodată nu m-am implicat în colecţiile lui de pantofi, implicarea mea era la costume, regie sau strategie de promovare", a spus Iulia pentru Wowbizz.ro.

Reacţia soţului nu a întârzâiat să apară, designerul negând că ar fi avut o problemă cu ascensiunea carierei ei:

"Mi-a spus şi mie lucrul acesta. Eu nu cred că e ok ca un sot fie invidios pe celălalt. Ea a ales acelaşi domeniu ca şi mine, deşi eu am cunoscut-o pe ea cu altă formaţie, am încurajat-o să aleagă avocatura. Ea a urmat Facultatea de Drept, la stat, a intrat în barou.

Eu am îndrumat-o să meargă pe acest drum, dar ea a cotit-o brusc. Acum, dacă acesta poate fi un motiv? Orice este posibil! Eu nu-mi recunosc mie ca acest lucru ar fi motivul despărţirii. Ci doar discuţiile contradictorii dintre noi".

Un alt motiv ar fi găina buclucaşă cu care Iulia a apărut în public de nenumărate ori şi pe care îl consideră un animal de companie care i se potriveşte. Total atipic, presa a roit în jurul acestui subiect, iar Mihai Albu a fost băgat fără vreun rol în toată această şaradă. Prea multă publicitate negativă adusă de acest animal e posibil să-i fi pus capac creatorului de pantofi, chiar dacă acesta a declarat că nu din această cauză s-au certat.

"Nu ne-am certat de la găină, sunt alte lucruri mai importante din cauza cărora am luat decizia că e mai bine să divorţăm.

Aştept să ne liniştim puţin şi apoi vom lămuri totul", a spus designerul pentru Click.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod