Răzvan şi Dani vor să demisioneze de la 'Neatza din cauza Danielei Crudu

Nu e prima oară când Daniela Crudu este personajul care dă peste cap formatul unei emisiuni TV. Cu puţin timp în urmă, vedeta a renunţat să mai fie asistentă la Capatos, deşi nu-i expirase

Nu e prima oară când Daniela Crudu este personajul care dă peste cap formatul unei emisiuni TV. Cu puţin timp în urmă, vedeta a renunţat să mai fie asistentă la Capatos, deşi nu-i expirase contractul. Acum, vrea să revină la 'Neatza cu Răzvan şi Dani, chiar dacă asta presupune plecarea Roxanei Vancea.

Daniela Crudu a debutat în televiziune la "'Neatza cu Răzvan şi Dani" şi de atunci este nelipsită de pe paginile ziarelor şi de pe micile ecrane. Rolul ei de asistentă la matinal s-a încheiat în momentul declanşării scandalului sexual cu Leo de la Strehaia în care a fost implicată. Dar cariera ei nu avea să se termine aici. Bruneta a fost luată în echipa lui Capatos, tot ca asistentă TV, post pe care l-a păstrat până de curând.

Tot cu scandal s-a terminat şi colaborarea cu "Un show păcătos", vedeta fiind constrânsă de iubitul ei, Mihai Costea, să renunţe la postul de asistentă. Chiar dacă contractul nu îi expirase, din iubire pentru fotbalist, bruneta şi-a dat demisia fără să se mai uite în urmă şi le-a întors spatele celor care au ajutat-o când avea nevoie de sprijin.

Pentru că Antena 1 nu vrea să renunţe la ea, se încearcă o revenire a Cruduţei într-un mod în care să nu-i fie afectată viaţa personală. După demisia de la Capatos, Daniela a fost invitată la "'Neatza", unde Dani Oţil glumea că o vrea înapoi în locul actualei asistente.

"Daniela, sigur că mai e valabil postul! Măcar tu nu te prefaci, aşa eşti. Trimite o hârtie şi las-o pe biroul lui Răzvan, se rezolvă", a spus Dani în glumă.

Fără să bănuiască nimic atunci, Răzvan şi Dani au primit de curând vestea că Daniela s-ar putea întoarce în matinalul care a făcut-o celebră. Se pare că trustul Intact i-a făcut această ofertă, iar bruneta a acceptat. Numai că prezentatorii emisiunii nu sunt de acord cu schimbarea, mai ales că acest lucru presupune concedierea actualei asistente, Roxana Vancea. Ba mai mult, cei doi matinali au ameninţat că demisionează dacă echipa nu rămâne la fel, spune Wowbiz.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod