Andreea Tonciu l-a părăsit pe Nicolae Mitea pentru un puşti de 21 de ani

În cei patru ani de relaţie, Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea s-au despărţit de nenumărate ori, dar mereu sfârşeau unul în braţele celuilalt. De data aceasta, se pare că bruneta s-a cuplat

În cei patru ani de relaţie, Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea s-au despărţit de nenumărate ori, dar mereu sfârşeau unul în braţele celuilalt. De data aceasta, se pare că bruneta s-a cuplat deja cu un tânăr bogat şi nu mai are de gând să se întoarcă la fotbalist.

Presupusul iubit al vedetei nu este un necunoscut, el având la activ câteva cuceriri ce l-au făcut celebru. S-a speculat că după despărţirea de Victor Slav, Anda Adam a căzut în mrejele acestui tânăr, pe nume Andrei Neacşu. Are doar 21 de ani, este fiul viceprimarului din Tunari, practică kick-boxing la clubul lui Ciprian Sora şi se învârte numai în cercuri selecte.

După ce proaspătul iubit a postat o fotografie cu bruneta pe pagina personală de Facebook, aceasta a ţinut să precizeze că relaţia dintre ea şi Mitea a ajuns la final.

"Vă datorez o explicaţie.

Relaţia dintre mine şi Niky s-a răcit de foarte mult timp şi el ştie lucrul ăsta! Să ies cu cineva este singurul lucru pe care pot să îl fac să fiu sigură că nu o să mă mai întorc la el! Niky este un băiat minunat pe care l-am iubit enorm, dar vine un moment în viaţă când întoarcem pagina şi e timpul să mergem mai departe! El are dreptul să îşi găsească pe cineva, poate mai bun decât mine şi să îşi refacă viaţa! Îi mulţumesc pentru toate clipele frumoase şi toată iubirea pe care mi-a oferit-o cât timp a fost lângă mine, dar nu avea rost să ne mai minţim singuri în privinţa unei iubiri de mult pierdută! Vă mulţumesc pentru înţelegere!!", a fost mesajul Andreei pe pagina ei de Facebook.

Contactată de Cancan, vedeta a confirmat despărţirea încă o dată, menţionând că şi-a luat deja o parte din lucruri din casa în care locuiau împreună:

"M-am mutat de la el săptămana trecută, am luat o parte din lucruri, dar încă mai am câteva.

Nu o sa ma duc eu personal, o să trimit pe cineva să mi le ia. Sunt ok, mă simt bine, acum sunt la prietena mea cea mai bună care mă susţine. Mama nu ştiu ce părere are despre subiectul ăsta, ea nu se mai bagă în viaţa mea. Chiar dacă sunt cu cineva, nu comentez nimic despre asta".

Vizibil afectat de veste, Nicolae Mitea regretă că iubita lui nu îl mai vrea şi că este decisă să înceapă o nouă viaţă fără el. Acesta susţine că a crezut că ea se va întoarce acasă cum a mai făcut şi alte dăţi. Cu ochii în lacrimi, Mitea a spus că şi-a dorit să întemeieze o familie cu ea, chiar dacă simţea că devenise monoton.

"Da, este un moment foarte dificil pentru mine. Sincer să fiu, nu cred că mai am cuvinte să vorbesc în momentul de faţă pentru ceea ce s-a întâmplat în această zi.

Relaţia noastră a fost întotdeauna cu năbădai, cu certuri şi nemulţumiri şi râsete. Am încercat să fac ceea ce e bine pentru noi. Am crezut că Andreea este femeia lângă care voi sta tot restul vieţii. Lumea crede că este o înscenare, deoarece de foarte multe ori ne-am certat şi ne-am împăcat.

Mi-am dorit de la Andreea o familie de viitor şi am vrut să fie nevasta mea, am vrut un copil de la ea. Dacă nu-mi doream, nu mai stăteam patru ani alături de ea, nu mai puneam atâta suflet. Intervenise în ultima perioadă monotonia asta în care majoritatea cuplurilor o au. Asta e din cauză că eu nu am jucat în ultimul an, nu am avut o echipă stabilă.

Când a plecat de la mine, mi-a spus că are nişte prezentări şi merge la botezul lui Pepe.

Eu nu am putut să merg la botez pentru că am avut nişte probleme. Răceala din partea ei este de anul trecut din vară. Tot timpul când încercam să o sărut, se trăgea, găsea fel şi fel de motive. Am încercat să vorbesc cu ea să-mi spună dacă are pe altcineva, dacă e căutată de altcineva"
, a spus Mitea la CanCan TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod