Adriana Bahmuţeanu s-a despărţit de iubit. Se întoarce la Prigoană?

Deşi părea că şi-a găsit liniştea alături de noul ei iubit, Adriana Bahmuţeanu a fost întoarsă din drum de reapariţia lui Silviu Prigoană în viaţa ei. După ce fostul soţ a declarat că

Deşi părea că şi-a găsit liniştea alături de noul ei iubit, Adriana Bahmuţeanu a fost întoarsă din drum de reapariţia lui Silviu Prigoană în viaţa ei. După ce fostul soţ a declarat că încă o iubeşte şi o vrea înapoi, partenerul lui Bahmu a decis să se mute de la ea şi să-i dea timp de gândire.

Adriana Bahmuţeanu a trecut deja prin patru divorţuri de Silviu Prigoană, iar ultima lor despărţire nu mai lasă loc unei noi împăcări. De la Revelion, vedeta TV a început o relaţie cu un bărbat de doar 33 de ani, alături de care părea pe deplin fericită.

Ba mai mult, Mihai, partenerul brunetei, locuia cu aceasta şi cu cei doi copii ai săi în casa din centrul Capitalei.

De când s-au despărţit, Adriana nu a reuşit să-l facă pe Prigoană să se întoarcă la ea şi nici măcar să-l convingă să discute despre viitorul copiilor lor. La scurt timp după ce bruneta s-a afişat în braţele altui bărbat, Silviu a apărut cu declaraţii referitoare la infidelitatea fostei soţii, simţindu-se trădat. Vizibil afectat că Bahmu şi-a refăcut viaţa, Prigoană a conştientizat că a pierdut-o şi a revenit cu declaraţii de iubire şi de împăcare.

Indecisă în legătură cu intenţiile fostului soţ, prezentatoarea TV a avut un prim dialog cu Prigoană, la insistenţele acestuia.

Acest lucru nu a fost văzut cu ochi buni de Mihai Popescu, care a decis să se mute de la vedetă şi să-i ofere timp de gândire.

"A plecat pentru că nu vreau să vină Prigoană peste noi aici, în casă, să ne vadă. Mihai este un tip foarte finuţ, cu bun-simţ, mi-a spus să rămân eu cu copiii, să mă gândesc la ce am de făcut. Asta deocamdată, ca să evităm situaţiile penibile şi să ne gândim la ce avem de făcut în viitor. E o situaţie jenantă. Mihai nu vrea să asiste la discuţiile dintre mine şi Prigoană.

Şi nici eu nu vreau să îl expun la aşa ceva. Când a plecat mi-a spus că mă iubeşte", a spus Bahmuţeanca la "Un show păcătos", miercuri seara.

Singura remarcă pe care Mihai a făcut-o cu privire la relaţia dintre el şi Adriana a fost una destul de acidă şi rece.

"În viaţa mea am dat cu piciorul la chestii mult mai importante şi nu am regretat", a declarat acesta pentru Acasă TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod