Oana Zăvoranu şi-a schimbat radical look-ul şi vrea să înceapă o viaţă nouă

După multele sale apariţii scandaloase, Oana Zăvoranu se pregăteşte să revină pe micul ecran total schimbată. Vedeta a adoptat o nouă culoare de păr şi a intrat în categoria blondelor. Pe

După multele sale apariţii scandaloase, Oana Zăvoranu se pregăteşte să revină pe micul ecran total schimbată. Vedeta a adoptat o nouă culoare de păr şi a intrat în categoria blondelor. Pe lângă aspectul fizic, Oana e decisă să devină o persoană mai bună şi să se axeze doar pe proiectele sale profesionale.

Totul a început de la o postare pe Facebook prin care îşi anunţa fanii că va avea un nou look şi a ţinut  să precizeze că trece printr-o perioadă cu mai multe transformări radicale.

"Azi îmi voi face o schimbare de look, sunt tare curioasă dacă o să vă placă rezultatul final, deoarece schimbarea este destul de majoră.

Am emotii dar simţeam nevoia să mă rebrenduiesc pentru mine şi pentru voi. Mereu am gândit că schimbările sunt de multe ori binevenite şi aduc un suflu de noutate, energie pozitivă şi constructivă celui sau celei ce o face. Schimbare este ceea ce fac eu în ultimul timp...promit că ma veţi vedea imediat ce transformarea o să fie facută de un profesionist în seara asta", a scris Zăvo pe site-ul de socializare.

La scurt timp, vedeta a apărut la "Un show păcătos" cu părul şaten şi şuviţe blonde, dar şi cu promisiunea că nu se va lasa până nu o să devină o blondă convinsă.

"Am fost atât de mult timp brunetă, aşa că am zis să schimb culoarea.

Încă nu e blond, blond, dar ajung şi acolo", a declarat Oana.

Ieri, la Antena 1, Oana Zăvoranu a demonstrat că se ţine de cuvânt şi a şocat cu o apariţie inedită. Cu părul blond şi rădăcini închise la culoare, Oana radia de fericire şi părea mândră de înfăţişarea ei.

"Este o nebunie! Mă plictisesc când mă uit în oglindă şi văd aceeaşi persoană mereu, aşa că am decis să fac această schimbare. Eu sunt dilimancă de-a dreptul...M-am decolorat de şase ori, pe răspunderea mea", a comentat vedeta.

Este posibil ca această schimbare să fie în strânsă legătură cu contractul pe care l-a semnat cu trustul Intact, iar rolul pe care l-a obţinut într-un serial de comedie să îi impună acest lucru.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod