Teo Trandafir a ajuns la cuţit!

Chiar dacă te-am obişnuit cu postările mele acide la adresa pseudovedetelor, astăzi a venit vremea să vorbesc de bine, despre un personaj aflat în mare dificultate în această perioadă. Nu-mi

Chiar dacă te-am obişnuit cu postările mele acide la adresa pseudovedetelor, astăzi a venit vremea să vorbesc de bine, despre un personaj aflat în mare dificultate în această perioadă. Nu-mi este extrem de dragă Teo Trandafir, dar nici nu simt repulsie faţă de ea. Merită însă să vorbesc despre perioada incredibil de grea prin care trece. Am citit astăzi pe Realitatea.net ştirea îngrijorătoare care anunţa operaţia vedetei care pare să aibă loc chiar în aceste momente (24 februarie).

Intervenţia chirugicală a fost anunţată chiar de zilele trecute când, din pricina unei recidive, starea vedetei s-a înrăutăţit, deşi se află sub tratament, de mai bine de o lună de zile, la una dintre cele mai respectate clinici din Europa, AKH din Viena.

Tatăl vedetei, medic pediatru, a fost devastat la aflarea veştii că fiica lui va fi până la urmă operată, şi declara cu amărăciune că Teo va rămâne cu grave sechele după această intervenţie. "E al dracului de grea.

Va rămâne cu sechele!", declară tatăl vedetei TV.

Motivul clar al pancreatitei de care suferă vedeta nu a fost clarificat nici până acum, deşi această poveste şi-a făcut debutul la începutul anului. Unii spun că de vină ar fi curele de slăbire interminabile şi haotice, alţii spun că vedeta, disperată să slăbească cât mai repede, a dat iama în pastilele de slăbit, tatăl ei a fost auzit declarând la un moment dat că şi şedinţele obositoare de fitness pe care le-a făcut, i-au distrus sănătatea.

Pentru a trage o concluzie, o povaţă până la urmă, ar trebui spus că un program de slăbit corect nu poate fi urmat decât cu acordul şi sub îndrumarea unor profesionişti.

Curele de slăbire găsite pe net, auzite de la prieteni, pastilele de slăbit sau sportul în exces pot face mai mult rău decât bine.

Aşadar, mare atenţie, pentru că ceea ce în aparenţă este de-a dreptul inofensiv, poate să producă dezastre asupra stării noastre de sănătate.

Pentru Teo am un singur mesaj:
Sănătate multă şi curaj!

Rebeca

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod