Iulia Albu, o avocată celebră pentru nimic

Cine este doamna? Pei... Soţia designerului Mihai Albu, fosta prietenă a Monicăi Columbeanu, mama copilului lui Mihai Albu.... Lista persoanelor care au ajutat la ieşirea în prim-plan a Iulie

Cine este doamna? Pei... Soţia designerului Mihai Albu, fosta prietenă a Monicăi Columbeanu, mama copilului lui Mihai Albu.... Lista persoanelor care au ajutat la ieşirea în prim-plan a Iulie Albu este mare, iar de aici ne dăm seama că distinsa doamnă chiar nu face nimic extraordinar.

Lunile trecute am văzut-o în emisiunea lui Brancu cu un nou look, iertată să-mi fie îndrăzneala, dar arată îngrozitor. Tot atunci, povestea ea cum nu înţelege de ce există în România atâtea piţipoance şi cum de lumea chiar vorbeşte şi scrie despre ele.

Eu nu înţeleg acum de ce este ea atât de şocată, pentru că dacă am discuta la rece, nici Înălţimea Sa nu face nimic, dar apare mereu în presă.

Mai am o nelămurire.

Vine şi ne spune la TV că este avocat, că a trecut cu brio examenul la Barou, că face şi că drege, dar... din câte înţelegem nu face nimic. Scuze, face ceva....

Mai nou se ocupă de castingul pentru prezentările organizate de soţul ei. Ce treaba are asta cu avocatura? Nimic..., zic.

Astăzi apar în toată presa articole în care duduia Albu explică modalitatea de selecţie a manechinelor pentru prezentările semnate Mihai Albu. Toată stima, are dreptate în ce spune, că nu acceptă modelele siliconate şi tunate, dar totuşi, de ce ne-ar interesa chestia asta, atunci când vine din partea unui om neavizat? Ce mari distincţii are madame Albu în modă, în aşa fel încât părerea ei chiar să conteze?

Dragă doamnă Iulia Albu, ştiu că vreţi să fiţi vedetă, de aici şi căsnicia cu distinsul designer, însă nu ar fi mai bine să vă clădiţi un nume pe forţele proprii? Astfel, nu aţi mai fi pusă în stânjenitoarea situaţie de a-i discuta pe alţii care nu fac nimic, chiar dacă şi dumneavoastră vă cam aflaţi în aceeaşi situaţie.

Rebecca

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod